Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Luonnon kuiskaus sinulle - Uskallus

Luonto muistuttaa sinua, että joka ikinen hetki sinulla on mahdollisuus luoda jotain ihanaa.

Olet ehkä juuri nyt elämäsi vaiheessa, jossa sinun tulisi uskoa itseesi ja intuitioosi, omaan sisäiseen ääneesi ja uskottava, että sinulla on kaikki tarvittava tieto, jotta voit hypätä maailmankaikkeuden kannateltavaksi. Et voi pudota, etkä epäonnistua, koska maailmankaikkeuden tukiverkko ympäröi sinut ja ottaa kyllä sinut vastaan, jos vähän horjahdatkin, ennen kuin saavutat täydellisen tasapainon ja uskon omiin kykyihisi. Voit voittaa kaikki pelkosi, kun kiinnität katseesi tiukasti ja määrätietoisesti kauas horisonttiin, jossa voit nähdä juuri sinulle parhaan mahdollisen tulevaisuuden ja kauniin lopputuloksen, jota kohti olet pyrkimässä. Itseesi uskominen, on parasta mitä voit juuri nyt tehdä.

Älä pelkää mitään, koska et voi epäonnistua koskaan. Jos teet virheitä, voit aina yrittää uudelleen, aina viisaampana ja varmempana itsestäsi, koska tekemäsi virheiden myötä olet juuri oppinut jotain itsellesi tärkeää ja kallisarvoista, juuri sitä, mitä sinun on ollut tarkoituskin oppia. Tiedäthän, että vain luomalla ja tekemällä voit lopulta onnistua. Voit siis rohkeasti hypätä vaikka tuntemattomaan. Sillä tavoin voit oppia lopulta lentämään.

Jos tämä kortin viesti koskettaa ja puhuttelee sinua tänään, viivy sen äärellä vielä hetki ja tarkastele kuvaa hieman tarkemmin. Uppoudu siihen ja anna sen kuljettaa ajatuksiasi luonnon ihmeelliseen, monimuotoiseen maailmaan, jossa kuulet luonnon kuiskauksen sinulle juuri tähän hetkeen vielä selkeämmin.


NATURE'S WHISPERS Oracle Cards
Angela Hartfield & Josephine Wall
Blue Angel Publishing