Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

KIVI KAVERIKSI  

Lauantaina 13.4.2019 klo: 11:00 - 14:00 

Pihtipudas Oletko sinäkin kivi-ihmisiä? Löytyykö sinultakin kiviä mitä eriskummallisimmasta paikoista? 
Koruna kaulalta, korvissa tai sormissa? No se on vielä ihan normaalia, mutta... Kukkaruukusta, kynnykseltä, sohvan takaa, ikkunalaudalta? Juuu, kauniita sisustuselementtejä...
Työ-, yö-, keittiön- tai olohuoneen pöydiltä? Saat jo vähän perustella miksi...
Tyynyn alta? Sukista tai rintsikoista? Pitäisikö olla huolissaan, saattaa joku miettiä...

Mutta onneksi ei. Onpa ihanaa, että olet kiven kaveriksi ottanut, arkeasi auttamaan ja virtaa vierellesi antamaan.

Kivikaverisi energia on sinua auttamassa. Ota hänet mukaasi ja tule juttelemaan, kuinka voit parhaalla mahdollisella tavalla häntä auttaa tärkeässä työssään. Tutustutaan myös muihin kivikavereihin ja miten heidän energiansa voi olla tueksi ja avuksi, vaikkei fyysisesti kädessä, kotona tai sukassa olekaan.

Nää mun kivikaverit lupas tulla kurssille mukaan, vaikka tänään vielä halusivatkin päästä  keväthangelle köllöttelemään.


Kurssin hinta 44€, sis. alv. 24% 

 Ilmoittaudu mukaan 11.4. mennessä laittamalla viesti
     Margitille
     facebook.com/kuunvarina     
 margitkin@gmail.com
0400456241


__________________________