Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Kuun värinä vaaleanvihreäHuhtikuun väriksi sopii hyvin hento vaaleanvihreä. 

Hiljalleen heräilevä luontomme tarjoaa hyvinkin pian sinulle tätä kaunista, tasapainottavaa ja parantavaa värienergiaa. Vihreä edustaakin yhteyttämme luontoon ja on kevään, uuden kasvun, uuden alun ja toivon väri. Se on harmonian, rauhan ja tasapainon väri, joka tasapainottaa energioita, niin kehossa kuin mielessäkin. Se rauhoittaa ja tyynnyttää, vaimentaa tunnekuohuja, lisää myötätuntoa ja herkkyyttä. Se lisää myös ystävällisyyttä, uskoa, toivoa ja rauhaa. Vihreä on hyvä väri tasapainottamaan kaikkia ihmissuhteita, niin rakkaudessa kuin ystävyydessäkin. Se on auttaa luomaan uusia siltoja tuhoutuneiden tilalle, kun aika on oikea. 
Vihreä on myös parantava ja parantajan väri. Se jakaa kehon energioita tasaisemmin, lievittäen näin uupumusta ja edistäen rentoutumista. Se rauhoittaa myös mielen ja saa näin koko kehon keskittymään itse itsensä parantamiseen. Vihreä väri onkin hyvä väri kaikkeen parantamiseen, mutta erityisesti sydämen sairasteluun, kaikkiin sydämeen liittyviin tunnetiloihin ja -kipuiluihin. 

Ihanaa heräävän kevään värienergiaa sinulle <3 Margitilta