Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Kuun kivenä ruusukvartsiHuhtikuuhun voimaa antamaan keskitetään ajatukset ehdottoman rakkauden kiveen, ruusukvartsiin.
Tämä hento vaaleanpunainen kivi luo turvallisuutta, lauhduttaa pois pelkoa ja surua, sekä opettaa aidon anteeksiantamisen tärkeää taitoa. Se vahvistaa itseluottamusta hellästi ja rakkaudellisesti ja sopiikin hyvin myös lapsille tukemaan ja hyväksymään kasvavia ja kehittyviä tunteita.

Sydänchakraamme vahvistavana kivenä sen energia parantaa loukkaantunutta ja haavoittunutta sydäntä. Se rakastaa, lohduttaa ja auttaa pitämään yllä myönteistä elämänasennetta myös niinä elämämme heikkoina hetkinä.

Muistathan, ettei sinun välttämättä tarvitse itse omistaa kiveä, jotta voit sen energiaa elämässäsi hyödyntää. Riittää, kun omalla ajatuksellasi pyydät kiven energiaa luoksesi ja avuksesi. Ruusukvartsin suojeleva ja puhdistava energia on lähelläsi esimerkiksi juuri nyt, kun katselet tätä kuvaa, jos niin tahdot. 

Tietoisuuden portailla - askelmina oman kehon chakrat-kirjastani löydät lisää ihastuttavia kiviä vaikutuksineen.
Kirjan esittelyn löydät sivulta: http://kuunvarina.blogspot.fi/p/blog-page_7.html
Muistathan, että kirjani saat kätevästi myös e-kirjana laittamalla minulle viestin sähköpostiini margitkin@gmail.com tai Kuunvärinän facebooksivujen kautta https://www.facebook.com/kuunvarina/