Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Kuun värinä vaaleanpunainenHuhtikuun väriksi valitaan vaaleanpunainen, joka herättää kevätauringon lailla myötätunnon ja rakkauden tuntemuksia kaikkea ja kaikkia kohtaan.
Vaaleanpunainen liitetään ehdottomaan ja epäitsekkääseen, yleismaailmalliseen ja rajattomaan rakkauteen. Se huokuu ystävällisyyttä ja harmoniaa. Se tasapainottaa ja tyynnyttää fyysisesti, henkisesti ja myös tunnetasolla. Se tuo lohtua tunne-elämään ja hellii sydänsuruissa, lievittäen erityisesti laiminlyödyksi olemisen tunnetta ja lauhduttaen vihaa. Hento vaaleanpunainen onkin yksi sydänchakraamme hoivaavista väreistä, yhdessä keväisen vaaleanvihreän ja puhtaan valkoisen kanssa.

Tietoisuuden portailla - askelmina oman kehon chakrat -kirjassani kerron sydänchakrasta näin:

"Sydänchakra on rakkauden ja myötätunnon loputon lähde. Tässä energiakeskuksessa on vilpittömän ja ehdottoman rakkauden, rehellisyyden ja luottamuksen tasapaino. Aito myötätunto ja pyyteetön rakkaus ilman minkäänlaisia ehtoja ovat haastavia asioita elämässämme. Ne voivat kasvaa ja kehittyä vasta kun opimme ymmärtämään, hyväksymään ja rakastamaan ensin itseämme. Meidän täytyy myös hyväksyä itsessämme kaikki rakkaus ja hyväksyntä, itseä ja muita kohtaan. Tämä vaatii paljon työtä, paljon itsensä tutkiskelua. Käsittelemättömiin asioihin täytyy palata yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes pääsemme vapautumaan niistä täydellisesti.
Vaatii paljon rohkeutta kohdata pelot ja kipeät asiat, sekä päästää irti vanhoista sidoksista ja ajattelumalleista, jotka eivät ole enää parhaaksemme. Kaikkein vaikeinta ehkä kuitenkin on oppia antamaan anteeksi. Nämä kaikki ovat kuitenkin asioita, jotka meidän tulee oppia, jotta sydänkeskuksemme voisi avautua kokonaan. Näissä vaikeuksissa sydänchakran tukee kasvamistamme, koska sen toiminta vaikuttaa myös empatiankykyymme, kykyymme ymmärtää paitsi omia, myös muiden ihmisten tunteita ja mielentilaa, sekä kykyymme antaa ja vastaanottaa rakkautta."

Kirjani sivuilta voit lukea, mihin kehomme osiin sydänchakra vaikuttaa ja mitä kehomme kipuilullaan näillä alueilla haluaa meille kertoa. Kerron myös, miten tasapainoinen tai tasapainoton sydänchakra toiminnassamme ja olemuksessamme ilmenee. Jaan myös visualisaation ja vinkit, kuinka värien, kivien ja kasvien avulla voi omaa sydänchakraa tasapainottaa ja vahvistaa joka ikinen päivä.  Sydänchakramme kautta opimme rakkaudella huomioimaan kehomme, mielemme ja koko ympäröivä maailmamme.

Kirjastani löydät lisätietoa täältä: http://kuunvarina.blogspot.fi/p/blog-page_7.html 
Muistathan, että kirjani saat kätevästi myös e-kirjana laittamalla minulle viestin sähköpostiini margitkin@gmail.com tai Kuunvärinän facebooksivujen kautta https://www.facebook.com/kuunvarina/

Rakkaudellista vaaleanpunaista energiaa huhtikuun jokaiseen päivääsi <3 Margitilta