Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Kuun kivenä fluoriittiHuhtikuun kiveksi valikoituu vihreä fluoriitti. Tämä hyvin voimakas kivi auttaa toipumaan talven vaurioista ja luomaan uutta kasvualustaa. Se sekä maadoittaa että suojelee ja opastaa rohkeasti tutkimaan ja yhdistämään tietoisuutemme tasoja, tuomaan esiin ja käsiteltäväksi tukehdutettuja tunteita alitajunnasta, jotta voimme vapaammin alkaa taas uuden kasvun aikaan.
Erityisesti vihreä fluoriitti on hyvin tehokas kivi sulattamaan negatiivisia energioita ympäristöstä. Voit pyytää sen energiaa puhdistamaan myös auraasi ja chakrojasi.

Muistathan, ettei sinun välttämättä tarvitse itse omistaa kiveä, jotta voit sen energiaa elämässäsi hyödyntää. Riittää, kun omalla ajatuksellasi pyydät kiven energiaa luoksesi ja avuksesi. Fluoriitin suojeleva ja puhdistava energia on lähelläsi esimerkiksi juuri nyt, kun katselet tätä kuvaa, jos niin tahdot.

Kivistä ja niiden energian monista eri käyttömahdollisuuksista jutellaan lisää Kivi kaveriksi-kurssilla 13.4.2019. Löydät siitä lisätietoa täältä:
https://kuunvarina.blogspot.com/p/blog-page_26.html

Hehkuvaa huhtikuuta juuri sinulle <3 Margitilta