Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

KurssitOlen oman elämänpolkuni opiskelija kuten varmasti sinäkin.
Omalle matkalleni olen saanut opastusta, ohjausta ja välineitä
hiljaisuutta kuunnellen ja lukemalla paljon.

 Pidän kursseja kaikista sivuiltani löytyvistä aiheista,
joihin olet sydämellisesti tervetullut mukaan.

Tässä muutamia esimerkkejä kurssien sisällöstä.
Jos kiinnostuit jostain aiheesta
ja haluaisit järjestää kurssin omalle paikkakunnallesi,
ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi.
Aina on myös mahdollisuus 
räätälöidä kurssi ja sen aiheet yhdessä
sinun ja ystäviesi toiveiden mukaan.
 Katsotaan, mitä voimme yhdessä järjestää.


Iltakurssien kesto n.2,5 tuntia  
hinta 44 € + matkakulut, jos kovin kauaksi kotoa lähden.


Päiväkurssin kesto n.6 tuntia
hinta 88 € + matkakulut, jos kovin kauaksi kotoa lähden.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 
  facebook.com/kuunvarina     
 margitkin@gmail.com
0400456241


______________________________________________


KUUN VOIMA AVUKSI ARKEEN

Kotona  ja  puutarhassa

Ehkä eniten perinteistä kuutietoutta hyödynnetään vielä tänäänkin omassa kodissa ja puutarhassa. Nämä esivanhempiemme vinkit ovat onneksi säilyneet muistissamme parhaiten vielä näihin päiviin saakka.
Kodin askareet ja puutarhanhoito ajoitettuna Kuun rytmiin sujuukin helposti ja melkein huomaamatta. Salaisuus siihen piilee siinä, että Kuun rytmissä mitään ei tarvitse tehdä kerralla, vaan oikeisiin päiviin ajoitetut pienet askareet Kuun voimaa hyväksi käyttäen kuormittavat kiireistä arkea ja työelämässä jaksamista mahdollisimman vähän. Aikaa jää näin muuhunkin. Kuun mukana kulkien arjessakin voi säilyä hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa.
Tällä kurssilla saat kuuvinkit ihan tavalliseen arkeesi.KUUN VOIMA AVUKSI ARKEEN

Kuu kehossasi

Kuun voima vaikuttaa kaikkeen elolliseen tällä planeetallamme. Samalla tavoin, kuin kuu vaikuttaa esimerkiksi vuorovesiin ja kasveihin, se vaikuttaa myös kehoomme, onhan kehommekin pääosin vettä. Vanha kansa osasi näitä kuun vaiheita hyödyntää hyvin myös oman kehon hyvinvoinnin edistämisessä. Sukupolvien ajan kerätty kokemuspohjainen tieto alkaa kuitenkin, ikävä kyllä, tänään olla unohduksissa. Palauttaessamme mieliimme tuota kykyä kuunnella kuun rytmiä, opimme jälleen käyttämään hyödyksemme myös kuun energiaa.

Kuunkierron aikana kuu käy läpi taivaankaaremme tutut 12 tähtimerkkiä, oinaasta kaloihin, viipyen jokaisessa vuorollaan vähän yli kaksi vuorokautta. Jokaisella tähtimerkillä on oma vaikutusalueensa kehossamme, päästä varpaisiin, joten tämän kuunkierron kuluessa keskitymme pariksi päiväksi osaan kerrallaan. Näin jokainen kehomme osa saa huomiomme juuri oikeaan aikaan. Opimme rentouttamaan ja vahvistamaan kehoamme oikeana aikana ja myös välttämään tiettyinä päivinä asioita, jotka voivat saada kehomme voimaan huonommin. Opimme tarkkailemaan omaa kehoamme ja ymmärtämään sen viestejä, aistimme herkistyvät ja tietoisuus omasta kehosta ja myös kaikesta meitä ympäröivästä energiasta kohoaa.

Herkistyessämme aistimaan kuun energiaa, maskuliininen ja feminiininen energiamme tasapainottuvat ja voimme luoda elämästämme sopusointuisempaa ja rauhallisempaa. Uskaltaudumme mukaan elämän virtaan, sopusoinnussa luonnon kanssa, niinkuin aikojen alusta saakka on ollutkin.KUUN VOIMA AVUKSI ARKEEN

Kuu mielessäsi

Usko tai älä, kuun energiasta sen sijainnissa eri eläinradan merkeissä johtuen, saatat löytää yhteneväisyyksiä omiin ajatuksiisi ja tunteisiisi, selitystä siihen miksi juuri tänään tunnet näin. Sen myötä on helpompi hyväksyä asioita, antaa olla ja palata takaisin toimintaan, kun aika on parempi.

Kuun tehtävä tänään tässä muutoksen ajassa on merkittävä ja siitä syystä monet meistä tuntevatkin sen energian ja vaikutuksen entistä selvemmin. Kuu heijastaa auringon maskuliinisen energian maahan luoden siihen mukaan pehmeän feminiinisen voiman. Kun nämä kaksi voimaa, maskuliininen rakentava ja feminiininen luovuus yhdistyvät jokaisessa meissä, täydellisessä tasapainossa, voimme luoda parempaa itsellemme ja koko planeetalle, kaiken toimintamme perustuessa rakkauteen ja rauhaan.

Uiminen energiavirtaa vastaan kuluttaa voimiamme, mutta kun ymmärrämme ja näemme ympärillämme jatkuvan energiavirran, neljän elementin vuorovaikutuksen ja sovitamme olemisemme ja tekemisemme sen mukaan, näitä voimia hyödyntäen, kaikki sujuu paljon helpommin ja olemme matkalla oikeaan suuntaan.

Herkistyessämme aistimaan kuun energiaa, maskuliininen ja feminiininen energiamme tasapainottuvat ja voimme luoda elämästämme sopusointuisempaa ja rauhallisempaa. Uskaltaudumme mukaan elämän virtaan, sopusoinnussa luonnon kanssa, niinkuin aikojen alusta saakka on ollutkin.


KUUN VOIMA AVUKSI ARKEEN

Kuu työssäsi


Tiedäthän, että voit hyödyntää kuun energiaa myös omaan työelämääsi. Ajoittamalla työsi kuun rytmiin, voit kasvattaa ja parantaa niitä asioita, joista työssäsi nautit ja vastaavasti vähentää ja muuttaa niitä asioita, joihin kaipaat parannusta. Voit muokata omaa työtäsi itsellesi sopivammaksi ja nauttia työsi tekemisestä ja tuloksista.__________________________________________________________


KOMPASSI - kohti uutta-kurssit on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat säätää omaa elämänsuuntaasi kohti parempaa itsellesi ja koko planeetalle. Saat mukaan matkallesi paljon työkaluja, joilla pitää kompassisi neula vakaana, maailmassa tapahtuvista suurista mullistuksista huolimatta ja niiden merkitystä syvemmin ymmärtäen. 

Jokainen KOMPASSI-kurssipäivä on oma, itsenäinen kokonaisuus, joista voit valita itsellesi ja omaan elämänpolkuusi tällä hetkellä sopivimman. Voit osallistua yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin kursseihin, eikä sinun tarvitse olla osallistunut edellisiin KOMPASSI-kursseihin.KOMPASSI - KOHTI UUTTA

Muutoksen aika omassa elämässä

Tässä suurten muutosten ja uuden luomisen energiapyörityksessä, on hyvä hetki piirtää omaa elämänkarttaa. Uskaltautua unelmoimaan itselle onnellista ja tasapainoista elämää. Asettaa kompassi näyttämään oikean suunnan ja lähteä rohkeasti kulkemaan omaa elämänpolkua, jonka tienviittana on oma ilo ja innostus - kaikessa mitä teet.

Tämän kurssipäivän aikana opit, kuinka pitää kompassi oikein suunnattuna - kohti elämää viidennessä ulottuvuudessa. Et tarvitse siihen mitään muuta, kuin oman ajatuksesi ja oman kehosi. Päivän aikana opit tasapainottamaan 12 chakran energiajärjestelmäsi ja se on apusi jokaisena päivänä, jotta matkasi kohti, uutta kultaista aikaa sujuisi juuri sinulle parhaalla mahdollisella tavalla.

KOMPASSI - KOHTI UUTTA 

Muutoksen aika maailmalla

Tässä suurten muutosten ja uuden luomisen energiapyörityksessä, paitsi jokaisen meidän oma henkiloköhtainen elämämme, myös maailma muuttuu ja kokee paljon. 

Tämän kurssipäivän aikana opit, kuinka maailmalla tapahtuvista muutoksista huolimatta, pidät oman kompassisi oikein suunnattuna - kohti omia tavoitteitasi ja kohti elämää viidennessä ulottuvuudessa.  Ja koska matka meillä kaikilla kuitenkin on yhteinen, opit ymmärtämään muutoksien korkeampaa merkitystä ja auttamaan omalla toiminnallasi myös maailmaa muuttumaan kohti uutta, kultaista aikaa, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. 
Opit suojaamaan ja maadoittamaan omat energiasi, yhdistymään planetaarisiin chakroihin ja korkeimpiin energioihin saadaksesi parhaan mahdollisen avun ja tuen tällä tärkeällä matkallasi.

KOMPASSI - KOHTI UUTTA 

Muutoksen aika planeetallamme

Tässä suurten muutosten ja uuden luomisen energiapyörityksessä, paitsi jokaisen meidän oma henkilökohtainen elämämme, myös koko planeettamme tulee kokemaan paljon tarpeellisia muutoksia.

Tämän kurssipäivän aikana opit, kuinka planeetallamme tapahtuvista muutoksista huolimatta, pidät oman kompassisi oikein suunnattuna - kohti omia tavoitteitasi ja kohti elämää viidennessä ulottuvuudessa.  Opit ymmärtämään näidenkin muutoksien korkeampaa merkitystä ja luomaan uusia tapoja toimia ja elää, jotta meidän kaikkien ja koko planeettamme matka kohti uutta, kultaista aikaa, sujuisi mahdollisimman helposti ja nopeasti, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. 
Opit yhdistymään kosmisiin chakroihin ja työskentelemään planeettamme kosmisia portaaleja hyväksi käyttäen, itsesi ja koko planeettamme, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.


KOMPASSI - KOHTI UUTTA 

Muutoksen aika luonnossamme

Tässä suurten muutosten ja uuden luomisen energiapyörityksessä, joka koskettaa meitä jokaista ja koko maaplaneettaamme, lähellämme on suuri apujoukko valo-olentoja. Jokaisella meillä on sama päämäärä, sama tavoite: nostaa planeettamme värähtelytaajuutta niin, että voimme kaikki elää ykseydessä viidennessä ulottuvuudessa, missä kaikki perustuu rakkauteen ja rauhaan, kaiken olevaisen kunnioittamiseen. 

Suurimman avun meille tässä elämäntehtävässämme antaa kaunis maaplaneettamme ja sen luonto, kaikkine elementteineen ja elementaaleineen. Luonnossa on kaikki vastaukset kaikkiin kysymyksiimme ja tämän kurssipäivän aikana opitkin katselemaan luontoa uusin silmin ja työskentelemään yhdessä sen luonnonhenkien kanssa. Näin kompassiimme viisari pysyy tarkasti oikealla suunnalla kohti yhteistä päämääräämme - kohti uutta kultaista aikaa.

_______________________________________

Kohti kehon ja mielen tasapainoa


Tällä kurssilla tutustumme kehomme chakra- eli energiajärjestelmään. Opetellaan tasapainottamaan se toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, jotta sekä keho että mieli voisi voida paremmin.

Käymme läpi kehomme chakrat, niiden vaikutuksen kehomme ja mielemme toimintoihin, samalla tutuksi tulevat myös chakrojamme vahvistavat kivet ja arkkienkelit.

Opimme erilaisia chakraharjoituksia, joista jokainen voi koota itselleen sopivimman ja mieleisimmän tavan käytettäväksi joka päivä. Itämaisten oppien mukaan tasapainoinen chakrajärjestelmä ja sen päivittäinen huomioiminen, voi olla avain terveempään ja onnellisempaan elämään - kaikilla tasoilla. Tule kokeilemaan! 


________________________________

Syyspäivän tasaus - kohti syksyn energioita


Vuodenkierrossamme on jälleen hetki, kun yö ja päivä ovat yhtä pitkät. Vaikka luonto valmistautuukin jo lepoon, sen elementit ja elementaalit ovat ympärillämme siitä huolimatta joka hetki. Syyspäivän tasaus on ilmaelementin juhla ja koko syksy hyvää aikaa työskentelyyn veden elementin kanssa. Näistä juttelemme tämän kurssin aikana. Tutustumme ilman ja veden elementteihin, niiden vaikutuksiin meissä ja kaikkialla ympärillämme sekä niiden mestareihin ja elementaaleihin, luonnonhenkiin, jotka rakentavat luontoa ja pitävät siitä huolta ympäri vuoden.


Vaikka olisit yhteytesi näihin luonnon henkiin elämäsi aikana kadottanutkin, he kaikki ovat läsnä lähellämme joka hetki. He ovat valmiina auttamaan, keventämään ajatuksiamme ja tekemään hetkestämme taianomaisen. Tule siis vahvistamaan tai luomaan uudestaan yhteytesi näihin ihaniin olentoihin.


____________________________

Talvipäivänseisaus - hetki seisahtuaTalvipäivänseisaus on hetki, jolloin valo voittaa pimeyden. Perinteisenä Yulena, maaelementin juhlana tämä hetki kehottaa myös meitä seisahtumaan. Se muistuttaa, että nyt on aika päästää irti kaikesta joutavasta ja hiljentyä, keskittää ja kääntää ajatukset ja teot korkeammalle värähtelytaajuudelle.
Yhteisen iltamme aikana teemme tämän. Kohdistamme lapsuudenaikaisen joulun ilon, innostuksen ja odotuksen energian kohti uutta, alkavaa ykkösvuotta. Uskaltaudumme unelmoimaan ja lähetämme oman toivomuksemme universumiin. Jouluyön välähdys taivaalla, joulupukin reki poroineen, saattaakin olla säkenöivä yksisarvisten joukko, joka toivomuksemme sinne kantaa.


________________________

Kesäpäiväntasaus - kesän elementit ja elementaalit

Vuodenkierrossamme lähestyy jälleen juhlan aika. 

On hetki, jolloin luonto pysähtyy kunnioittamaan päivän pisintä hetkeä.

On kesäpäivän seisauksen aika.
Vaikka kesä onkin parasta aikaa tulielementin kanssa työskentelyyn,
on kesäpäivän seisaus vesielementin ja kuun juhla.

Näistä juttelemme tämän kurssin aikana. 
Tutustumme tulen ja veden elementteihin, 
niiden vaikutuksiin meissä ja kaikkialla ympärillämme 
sekä niiden mestareihin ja elementaaleihin, luonnonhenkiin, 
jotka rakentavat luontoa ja pitävät siitä huolta.
Tutustumme siis tulen salamantereihin 
sekä veden undiineihin, veden henkiin, nymfeihin, merenneitoihin ja -miehiin.
Ja koska meillä on pian myös kauniin keskikesämme ihana juhla, 
tuskin vältymme näkemästä vilauksen keijukaisista ja menninkäisistäkään.

Vaikka olisit yhteytesi näihin luonnon henkiin elämäsi aikana kadottanutkin, 
he kaikki ovat läsnä lähellämme joka hetki.
He ovat valmiina auttamaan, 
keventämään ajatuksiamme ja tekemään hetkestämme taianomaisen 
- ihan niinkuin silloin lapsuutemme kesinä.

Tule siis vahvistamaan tai luomaan uudestaan yhteytesi näihin ihaniin olentoihin.


__________________________

Elämäni elementit


Jokaisessa meissä, kaikkialla luonnossamme ja taivaankappaleissa, meihin vaikuttaa neljän elementin -  maan, ilman, veden ja tulen energiat. Kurssin aikana tutustutaan näihin neljään elementtiin, kartoitetaan itsellemme kaikkein vahvimmat ja läheisimmät, ja opetellaan tasapainottamaan nämä neljä energiaa - niin kehossa kuin mielessäkin.


______________________

Ihanat yksisarviset


Ympärillämme on lukuisa joukko valo-olentoja, jotka odottavat kutsuamme voidakseen tulla lähemmäksi ja auttaa meitä elämämme isoissa ja pienissä asioissa. Tämän illan aikana tutustutaan iloisiin ja huumorintajuisiin yksisarvisiin, niiden energiaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin tehdä elämästämme helpompaa ja iloisempaa. Iloisen yksisarvisillan päätteeksi teemme visualisaation, jossa voit tavata oman yksisarvisesi. Jos kiinnostuit, oma yksisarvisesi jo odottaa sinua.


______________________________

Enkelienergia apuna arjessani

Lukuisa joukko enkeleitä  odottaa vierellämme valmiina auttamaan meitä elämämme jokaisessa asiassa, isossa ja pienessä. Enkeleiden apu on meidän jokaisen saatavilla, joka hetki, vain oman ajatuksemme päässä.
Opetellaan suuntaamaan ajatuksemme niin, että voimme hyödyntää näitä ihania enkelienergioita avuksi arkeen.

_____________________________

Ilmoittautumiset ja tiedustelut
kaikista kursseista
Margitille
facebook.com/kuunvarina
margitkin@gmail.com
0400456241
___________________________