Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

KUTSU LEMURIAN KRISTALLIENERGIAAN 


Kuuletko keijujen kikatuksen ja kivien kuiskutuksen, tuulen tärkeän tarinan ja maan mietinnän, veden virtauksen viisauden ja auringon antaman voiman?

Huomaathan, kuinka tärkeää viestiä otat vastaan? 
Rakastat luontoa ja sen kaikkia ulottuvuuksia, tunnet syvää halua auttaa ja parantaa planeettamme energiaa, tunnet sydämessäsi ja sielussasi syvää yhteyttä ja rakkautta tätä Äiti Maata kohtaan, ja kaikkea sitä kohtaan, mitä se kantaa pinnallaan ja sisällään. Kaikki se voi olla sielusi kutsua yhdistyä Lemurian kristallienergiaan.
Siitä jutellaan 


Lauantaina 27.4.2019 klo: 11:00 - 14:00 

Pihtiputaalla

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan.

Voit tehdä sen  25.4. mennessä laittamalla viesti
     Margitille
     facebook.com/kuunvarina     
 margitkin@gmail.com
0400456241


__________________________