Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Kuun värinä magentaToukokuun värinä hehkuu jumalallista feminiinienergiaa välittävä magentanpunainen.
Tässä kauniissa värissä yhdistyy punaisen maadoittava elämänvoima ja violetin henkisyys  luonnolliseksi kokonaisuudeksi jokapäiväisessä  arjessamme. Magenta muistuttaa meitä omasta syvimmästä tietämyksestämme, sielumme muistista, joka on olemassa meissä jokaisen elämämme jokaisessa hetkessä. Se houkuttelee meitä aktiivisesti etsimään tätä omaa sisäistä totuuttamme arjen haasteista oppien. Se kertoo sielumme vahvasta uskosta ja rakkaudesta, joka ohjaa meitä kaikissa teoissamme, ajatuksissamme ja tunteissamme. Magenta auttaa kuulemaan tätä opastusta ja ymmärtämään elämänlankojemme kietoutumista täydelliseksi kokonaisuudeksi -  kaiken ykseydeksi.
Magenta tasapainottaa 11. chakramme, sielutähtemme energiaa.  Tietoisuuden portailla - askelmina oman kehon chakrat-kirjassani kerron tästä askelmasta näin:

"Sielutähdessämme on oman sielumme muisti. Inkarnoituessaan uuteen elämään sielu kulkee tämän chakran kautta. Se ikään kuin jättää sinne kaiken muistinsa säilöön siihen hetkeen saakka, kun tietoisuutemme on valmis löytämään yhteytemme omaan sieluumme. Kuoleman hetkellä sielu kulkee jälleen sielutähden kautta ja saa muistinsa takaisin. Se muistaa kaiken aikaisemmin oppimansa, myös tämän elämän tarkoituksen ja oppiläksyt. Silloin on hetki puntaroida, kuinka hyvin kallisarvoiset hetket maan päällä tuli koettua. Vasta kun sielu tietää ja muistaa kaiken, se oppii ykseydestään ja voi kehittyä muille tasoille. 
Sielutähden avaaminen ja sen tiedostaminen vaatii paljon työtä ja rohkeutta omien ajatusten kanssa. Kaikki ristiriidat omissa ajatuksissa ja uskomuksissa, sekä esi-isien pelot ja uskomukset täytyy ensin puhdistaa pois, ennen kuin sielutähtemme voi avautua ja alkaa toimia omaksi hyödyksemme. Vanhat opit pelotteluineen ovat juurtuneet syvälle ja omaan itseen on vaikea luottaa. Oman sieluyhteyden etsiminen, joka usein alkaa elämän muutos-, tai kriisitilanteissa, voi olla myös niin pelottavaa, että yritämme paeta sitä huumeiden, alkoholin tai depression turruttavaan tunteeseen. Sielutähden aktivoituminen on kuitenkin se hetki, jolloin voimme tuntea turvallisen kotiinpääsyn tunteen ja syvällisen yhteyden kaikkeen." 

Jos tunnet, että kiipeily oman tietoisuutesi portailla mm. värien avulla kiinnostaa, kirjastani löydät lisätietoa täältä: http://kuunvarina.blogspot.fi/p/blog-page_7.html 
Muistathan, että kirjani saat kätevästi myös e-kirjana laittamalla minulle viestin sähköpostiini margitkin@gmail.com tai Kuunvärinän facebooksivujen kautta https://www.facebook.com/kuunvarina/

Ihanaa itsetutkiskelun, arjen ja henkisyyden yhdistäviä päiviä kauniiseen toukokuuhun juuri sinulle <3 Margitilta