Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Luonnon kuiskaus sinulle - Pysähdy

Pysähdy hetkeksi arvioidaksesi, mitä todella tapahtuu tällä hetkellä. Mieti, yritätkö ehkä kontrolloda asioita liikaa, etkä näin ollen salli monien ihanien siunauksien saapua elämääsi.
Mitä, jos antaisitkin juuri nyt itsellesi mahdollisuuden vain olla hetken kultaisen auringon paisteessa. Sinä todella ansaitsisit tämän uuden näkymän, joka silmiesi eteen näin voisi avautua.

Tiedäthän, että liika vastustaminen voi aiheuttaa tarpeettomia tukoksia, eikä energia pääse virtaamaan vapaasti. Nämä häiriöt voivat syntyä monista eri syistä, myös sinun omista asenteistasi, toisista ihmisistä, säästä ja melkein mistä vain. Ihan kaikkiin et voi itse vaikuttaa.

Voisitkohan järjestellä asioita hieman uudelleen, niin, ettei sinun tarvitsisi tuntea taistelevasi kaikkea ympärilläsi tapahtuvaa vastaan ja tuhlata näin omaa energiaasi. Tee välillä jotain muuta ja odota parempaa hetkeä sattaa tämä asia päätökseen, jolloin se sujuu varmasti paljon vaivattomammin.

Vilpitön tahto ja uskallus kokeilla jotain uutta on kaikki, mitä tarvitset luodakseesi elämääsi jotain ihanaa.

Jos tämä kortin viesti koskettaa ja puhuttelee sinua tänään, viivy sen äärellä vielä hetki ja tarkastele kuvaa hieman tarkemmin. Uppoudu siihen ja anna sen kuljettaa ajatuksiasi luonnon ihmeelliseen, monimuotoiseen maailmaan, jossa kuulet luonnon kuiskauksen sinulle juuri tähän hetkeen vielä selkeämmin.


NATURE'S WHISPERS Oracle Cards
Angela Hartfield & Josephine Wall
Blue Angel Publishing