Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

KUUN VOIMA AVUKSI ARKEEN 

Kehon hyvinvointiin  

Lauantaina 4.5.2019 klo: 11:00 - 14:00 

Pihtipudas 


Kuun voima vaikuttaa kaikkeen elolliseen tällä planeetallamme. Samalla tavoin, kuin kuu vaikuttaa esimerkiksi vuorovesiin ja kasveihin, se vaikuttaa myös kehoomme, onhan kehommekin pääosin vettä. Vanha kansa osasi näitä kuun vaiheita hyödyntää hyvin myös oman kehon hyvinvoinnin edistämisessä. Sukupolvien ajan kerätty kokemuspohjainen tieto alkaa kuitenkin, ikävä kyllä, tänään olla unohduksissa. Palauttaessamme mieliimme tuota kykyä kuunnella kuun rytmiä, opimme jälleen käyttämään hyödyksemme myös kuun energiaa.

Kuunkierron aikana kuu käy läpi taivaankaaremme tutut 12 tähtimerkkiä, oinaasta kaloihin, viipyen jokaisessa vuorollaan vähän yli kaksi vuorokautta. Jokaisella tähtimerkillä on oma vaikutusalueensa kehossamme, päästä varpaisiin. 

Tällä kurssilla kerron siitä. Opit seuraamaan kehosi viestejä kuun rytmin mukaan ja huomioimaan kehosi kaikki osat juuri oikeaan aikaan. Opit rentouttamaan ja vahvistamaan kehoasi oikeana aikana ja myös välttämään tiettyinä päivinä asioita, jotka voivat saada kehosi voimaan huonommin. Opit tarkkailemaan omaa kehoasi ja ymmärtämään sen kertomaa ja kielioppia.

Voit huomata, kuinka aistisi herkistyvät ja tietoisuus omasta kehosta ja myös kaikesta meitä ympäröivästä energiasta kohoaa. Herkistyessämme aistimaan kuun energiaa, maskuliininen ja feminiininen energiamme tasapainottuvat ja voimme luoda elämästämme sopusointuisempaa ja rauhallisempaa. Uskaltaudumme mukaan elämän virtaan, sopusoinnussa luonnon kanssa, niinkuin aikojen alusta saakka on ollutkin.


Kurssin hinta 44€, sis. alv. 24%

 Ilmoittaudu mukaan 2.5. mennessä laittamalla viesti
     Margitille
     facebook.com/kuunvarina     
 margitkin@gmail.com
0400456241

________________________________________