Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

KUUN VOIMA AVUKSI ARKEEN 

Kotona  ja  puutarhassa 

Lauantaina 6.4.2019 klo: 11:00 - 14:00 

Pihtipudas 


Ehkä eniten perinteistä kuutietoutta hyödynnetään vielä tänäänkin omassa kodissa ja puutarhassa. Nämä esivanhempiemme vinkit ovat onneksi säilyneet muistissamme parhaiten vielä näihin päiviin saakka.
Kodin askareet ja puutarhanhoito ajoitettuna Kuun rytmiin sujuukin helposti ja melkein huomaamatta. Salaisuus siihen piilee siinä, että Kuun rytmissä mitään ei tarvitse tehdä kerralla. Oikeisiin päiviin ajoitetut pienet askareet Kuun voimaa hyväksi käyttäen  mahdollistaa sen, että aikaa jää muuhunkin. Kuun mukana kulkien arjessakin voi säilyä hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa.

Tällä kurssilla saat kuuvinkit ihan tavalliseen arkeesi ja opit ajoittamaan askareesi niin kotona kuin puutarhassakin Kuun mukaan parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan - sen enempää stressaamatta.

Kurssin hinta 44€, sis. alv. 24% 

 Ilmoittaudu mukaan 4.4. mennessä laittamalla viesti
     Margitille
     facebook.com/kuunvarina     
 margitkin@gmail.com
0400456241

____________________________________