Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

KUUN VOIMA AVUKSI ARKEEN 

Työelämässä   jaksamiseen 

Lauantaina 18.5.2019 klo: 11:00 - 14:00 

Pihtipudas  
Tiedäthän, että voit hyödyntää Kuun energiaa myös omaan työelämääsi. Ajoittamalla työsi kuun rytmiin, voit kasvattaa ja parantaa niitä asioita, joista työssäsi nautit ja vastaavasti vähentää ja muuttaa niitä asioita, joihin kaipaat parannusta. Voit muokata omaa työtäsi itsellesi sopivammaksi ja nauttia työsi tekemisestä ja sen tuloksista.

Tämän kurssin aikana laaditaan neljän viikon suunnitelma, kuinka voit parantaa hyvinvointiasi työelämässä.  Saat vinkit myös, kuinka voit Kuun energiaa käyttää avuksesi päästäksesi mukaan työelämään.


Kurssin hinta 44€, sis. alv. 24%

 Ilmoittaudu mukaan 16.5. mennessä laittamalla viesti
     Margitille
     facebook.com/kuunvarina     
 margitkin@gmail.com
0400456241

_________________________________