Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Tietoisuuden portailla on syksyllä 2016 julkaistu esikoiseni...


Tietoisuuden portailla on syksyllä 2016 julkaistu esikoiseni, oma haaveeni, jota kohti kuljin jo kauan ennenkuin itse tiesin siitä mitään. Se on kertomus omasta kiipeämisestäni tietoisuuteni joskus huojuvillakin tikapuilla, ihan sieltä alhaalta tähän saakka, jossa tänään olen. Koska tuon matkan aikana olen jälleen löytänyt ilon ja onnellisuuden, sekä rohkeuden olla oma itseni, juuri sellainen kuin olen, haluan jakaa kanssasi kaiken, mitä olen matkallani tähän saakka oppinut. 

Kirjani on samalla kutsu juuri sinulle lähteä rohkeasti kiipeämään ylöspäin oman tietoisuutesi portaita - oman kehosi energiakeskusten eli chakrojen muodostamaa kokonaisuutta.
Matka alkaa alhaalta jalkojesi alta maatähtichakrastasi ja päättyy pääsi päälle tähtiporttichakraasi. Sen aikana käydään läpi koko keho, joka lopulta näyttäytyykin aivan uudessa valossa, auttajanasi ja oppaanasi tämän elämäsi polulla kulkiessasi. 
Turvaköysinä kiipeämisessäsi opastan sinut käyttämään värejä, kiviä, tuoksuja ja kasveja, ja tutustut myös jokaista askelmaasi vartioivaan arkkienkeliin sekä omaan yksisarviseesi, joka voi opastaa sinut muistamaan oman sielunsuunnitelmasi.
Jokaisen askelman päätteeksi on harjoitus tai visualisaatio, joka auttaa sinua luomaan vakaat tietoisuuden portaat, joita pitkin sinun on turvallista jatkaa. Tätä matkaa voit tehdä ihan rauhassa, omassa tahdissasi, juuri niinkuin sinusta itsestäsi hyvälle tuntuu.

Jos tunnet, että kirjani on juuri nyt sinua varten, voit tilata sen suoraan minulta
lähetyskuluineen hintaan 33 €  tai  e-kirjana 15 €
laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen margitkin@gmail.com.
Myös Kuunvärinän facebooksivujen kautta voit jättää minulle viestin.

Kirjani voit tilata myös
Adlibriksen tai Suomalaisen kirjakaupan verkkosivuilta.

Kirja löytyy myös KuuKorennosta https://www.kuukorento.fi/fi.
Siellä kannattaa pörräillä vähän pitempäänkin ;)


Rakkaudella juuri sinulle <3 Margitilta