Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Energiankulun lainalaisuus

Elämme energiavärähtelyjen maailmassa,jossa jokainen tekee omalla tavallaan ja omalla ajallaan parhaansa tällä Maailmankaikkeuden suurella pelikentällä. Tälläkin pelikentällä vallitsevat omat sääntönsä, henkiset lait, jotka määrittelevät energian kulun ja sen lainalaisuuden.

Energia seuraa ajatusta, siksi omien ajatusten jatkuva tarkkailu, tarvittaessa niiden muokkaaminen ja uudelleen suuntaaminen, ovat tämän pelin mestarin pelitaitoja ja -taktiikkaa. Monelta meistä ne ovat unohtuneet, kun olemme tänne syntyneet ja aloittaneet oman elämämme - arjen haasteista selviytymisen. Jumalan sydäntä koskevat kuitenkin samat asiat kuin ihmisenkin sydäntäeli kaikkialla vallitsee sama toive, valo.


  


Maailmankaikkeus muuttaa muotoaan ilmentääkseen uskomuksesi, säilytä siis aina ainakin usko siitä, että valoa on. Jos tuntuu, että oma usko ei riitä, muista, että koko maailmankaikkeus vain odottaa saadakseen olla avuksesi. Apua on vain pyydettävä.

Tässä maailmankaikkeudessa sama vetää puoleensa ja toisaalta kaikki mitä vastustat pysyy elämässäsi. Siksi oleminen omana itsenä juuri sellaisena kuin elämäsi haluat olevan on niin tärkeää.
Keskity siis siihen, millainen haluat olla, mitä elämältäsi haluat saada ja nauti elämästäsi joka ikinen hetki.
Jos kanssakulkijassa joku ärsyttää, älä koskaan yritä muuttaa häntä, sillä hän vain kuvastaa sinua. Tutki siis sisintäsi ja muuta itseäsi. Et tiedä, miten joku toinen tuntee tai millainen hän on. Kaikki toisessa havaitsemasi on vain heijastusta jostakin olemuspuolestasi.


Voidaksesi olla vapaa, sinun on irrotettava sidokset kaikesta ja kaikista. 

Kiinnittämällä tarkkaavaisesti huomiota omiin ajatuksiin ja tunteisiin ja muokkaamalla ne aina positiiviseksi vaihtoehdoksi, voi rypeminen itsesäälissä ja omassa kurjuudessa loppua ja nousu omaan valoon alkaa. Jokainen vastoinkäyminen pitäisi pystyä näkemään rakkauden silmin, ihanana mahdollisuutena oppia jotain uutta ja kehittyä. Jokaiselle negatiiviselle ajatukselle löytyy aina positiivinen vaihtoehto. 

Keskittymällä siihen, mitä haluat saada ja antamalla virran kuljettaa, myös saat haluamasi. Ja koska maailmankaikkeus lupaa myös, että runsaus on syntymäoikeus meille jokaiselle, voi vain avautua vastaanottamaan.

Kun elämänasenne on peruspositiivinen ja usko omaan itseen ja maailman kannatteluvoimaan taas löytynyt, voi tulevaisuuskin näyttäytyä ihan uudessa valossa. Tulevaisuutta voi alkaa itse luomaan ja sitä tehdään unelmoimalla. Tähänkin löytyy monta henkisten lakien pykälää, jotka auttavat unelmia toteutumaan.Selkeys on ensimmäinen askel vapauteen ja sydämesi toiveiden toteuttamiseen. Ja aikomuksensa asettamisessa sinun tulee olla tarkkaavainen. Kun syötti on heitetty taivaisiin meriin, ole sopusoinnussa toiveesi kanssa, niin se ilmestyy todellisuuteesi.

Jo ennen sitä, ajattele, puhu ja toimi kuin nauttisit runsaudesta, niin saat maailmankaikeuden tarjoamaan sinulle antimiaan. Menestyt, kun värähtelytasosi värähtelee sopusoinnussa haluamasi lopputuloksen kanssa.

Omat ajatukset ohjaavat elämämme kulun. Jokainen voi itse tehdä valinnan omasta vapaasta tahdostaan - ajatteleeko ja luoko elämäänsä positiivisessa vai negatiivisessa valossa. Kun sen ymmärtää, suhtautuminen omaan elämään voi muuttua hyvinkin radikaalisti ja sen myötä koko elämä. 

Palauttamalla mieleen nämä henkiset lainalaisuudet ja kukin omassa elämässään - omalla tavallaan ja omalla ajallaan - niiden käyttöönottaminen ja soveltaminen, helpottaa se meidän jokaisen elämää tänä ihmeellisen kasvun ja kehityksen kulta-aikana.
Jokaisella on nyt mahdollisuus edetä mestaruussarjaan.


__________________________________


Lisää elämän pelisäännöistä voit lukea Diana Cooperin Hieman Henkisistä Laeista-kirjasta.
Olet myös sydämellisesti tervetullut mukaan lukemaan ja pohtimaan niitä yhdessä  
Hieman Henkisistä Laeista -iltoihin.