Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Elämäsi elementit

Oman syntymäajan ja etunimen perusteella määräytyvät omat vahvimmat elementtisi. Ne kertovat vahvuuksistasi ja heikkouksistasi aivan samoin tavoin kuin horoskooppimerkkisikin.Tuli-ihminen

Jos olet aurinkomerkiltäsi oinas, leijona tai jousimies, on tulen elementti elämässäsi vahvasti läsnä. Tuli-ihmisenä tarvitset koko ajan liikettä ja tarmokasta, mielellään fyysistä toimintaa. Tarvitset myös paljon ulkoilmaa ja lataat akkujasi parhaiten kesäisessä, ehkä paahteisessakin auringonpaisteessa. Talvella tulen elementtiä voi vahvistaa hakeutumalla takkatulen tai kynttilän lämpöön.
Maaihminen

Härkä, neitsyt ja kauris kantavat mukanaan maan tuttua ja turvallista energiaa. Maaihminen on hyvin käytännöllinen tyyppi, joka arvostaa rutiineja ja elämän tuttua, turvallista tasaisuutta. Se on myös piirre hänessä, jota perhe, tuttavat ja työtoverit hänessä arvostavat. Maaihmisellä on vankka perusta ja se on hänen voimavaransa. Maayhteyttä voi parhaiten vahvistaa menemällä luontoon tai kuvittelemalla, kuinka jalkapohjista kasvavat juuret yhdistävät sinut maan energiaan ja pitävät sinut tukevasti paikoillasi. Myös taskuun sujautettu kivi muistuttaa vankasta maayhteydestä. Täydellisen maadoittuneena myös maaihminen voi uskaltautua unelmoimaan.

Ilmaihminen

Kaksonen, vaaka ja vesimies puolestaan ovat luovia ja lennokkaita ilmaihmisiä, jotka tarvitsevat ympärilleen paljon vapaata tilaa voidakseen toteuttaa luovuuttaan, ideoitaan ja ajatuksiaan. He ovat hyvin sosiaalisia ja arvostavat elämän haasteita, joissa voivat ilmaista myös omaa älykkyyttään. Jos energia ei pääse virtaamaan vapaasti, ilmaihminen vaipuu herkästi depressioon. Myös ilmaihminen löytää tasapainon omaan energiaansa parhaiten luonnossa, korkealla ja avarassa paikassa, jossa voi tuntea tuulen. Myös avaran luontomaiseman kuvaa katsomalla, voi ilmaelenttiään vahvistaa.


Vesi-ihminen

Rapu, skorpioni ja kalat ovat lähimmin yhteydessä veden elementtiin.
Vesi-ihminen elää kaiken syvästi tunteella ja jos hän ei jostain syystä pääse kokemaan koko tunteiden kirjoa, hän vetäytyy omaan kuoreensa, toisten tavoittelemattomiin. Samoin hän toimii, jos kokee, että häntä arvostellaan. Padotut ja tukahdutetut tunteet aiheuttavat jokaisessa meissä, elementtiin katsomatta, lopulta terveydellisiä ongelmia. Vesi-ihminen pystyy pahaiten rentoutumaan luonnollisesti vedessä tai sen läheisyydessä. Myös veden juominen auttaa puhdistamaan ajatuksia ja tunteita.
Etunimesi ensimmäinen vokaali

Sinun nimelläsi on väliä. Se on tarkoin ennalta sovittu ja valittu energiallinen tunnisteesi, joka kertoo tiettyjen voimien vaikutuksesta elämässäsi. Etunimesi ensimmäinen vokaali, joka lausutaan voimakkaimmin, kutsuu sinua lähimpänä olevan elementtin luonnonhenget lähellesi. 

Jos etunimesi ensimmäinen vokaali on A tai Ä, vahvistaa se kaikkien elementtien voimaa. Eli jos olet aurinkomerkiltäsi tuli, etunimesi ensimmäinen vokaali a tai ä vahvistaa tätä.

Jos etunimesi ensimmäinen vokaali on I, olet helpoimmin yhteydessä tulen energiaan ja sen elementaaleihin.

Etunimesi ensimmäinen vokaali E puolestaan vahvistaa yhteyttäsi ilman energiaan ja ilmanhenkiin.

Jos etunimesi ensimmäinen vokaali on O tai Ö, yhdistää se sinut veden energiaan ja elementaaleihin, vedenhenkiin.

U-kirjain etunimesi ensimmäisenä vokaalina tuo tuttua ja turvallista maan energiaa ja maan olentojen voimaa omaksi vahvuukseksesi.

Ja Y etunimesi ensimmäisenä vokaalina auttaa sinua yhdistämään sekä tulen että veden voimat ja elementaalit elämässäsi.
Aurinkomerkkisi ja etunimesi perusteella määräytyvät sinuun voimakkaimmin vaikuttavien elementtienergioiden yhdistelmä. Jos se on molemmissa sama, se kehottaa sinua käyttämään rohkeasti kyseisen elementin voimaa elämässäsi. Myös sen elementin elementaaleihin yhdistyminen ja yhteistyö heidän kanssaan on erityisen helppoa ja luontevaa. Jos jokin elemetti sinulta puuttuu, se kehottaa sinua lisäämään sitä elämääsi.

Myös nouseva aurinkomerkkisi ja kuumerkkisi kertovat oman elementtinsä voimasta sinussa.

Hyvin harvalla meistä löytyy vain yksi elementti oman syntymäajan, astrologisen kartan ja etunimen perusteella ja hyvä niin, koska nämä neljä luovaa voimaa tarvitsevat keskinäisen tasapainon voidakseen suorittaa tärkeää tehtäväänsä, luoda ja ylläpitää elämää.
Mikään elementti ei kumoa toistaan, vaan tasapainossa ne voimistavat ja vahvistavat toinen toistaan. Näin saamme niiden energian käyttöömme parhaalla mahdollisella tavalla. 
Omaa elämää pohtimalla, omia ajatuksia, tunteita ja suhtautumistapoja rehellisesti punnitsemalla, löytääkin juuri ne tarkoitukset, miksi kyseiset elementit ovat sinulle määräytyneet. Löydät myös parhaan mahdollisen tavan hyödyntää niitä omassa kasvussasi.


_______________________________


Jos haluat tietää oman enemmän omista elementeistäsi,
lähetä minulle sähköpostilla (margitkin@gmail.com) 
oma nimesi ja syntymäaikasi, päivämäärä, vuosi ja kellonaika, sekä syntymäpaikkakunta.
Saat sähköpostiisi kuvauksen omista elementeistäsi. 

Korvaukseksi käyttämästäni ajasta
henkilökohtaisen kuvauksesi kirjoittamisesta veloitan 44 €,
jonka suorittamiseen saat ohjeet sähköpostilla
ennen kirjoitustyöni aloittamista.