Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Kuuhoroskooppi

Syntymähetkesi perusteella voidaan määrittää myös kuuhoroskooppisi, eli missä vaiheessa ja missä eläinradan tähtimerkissä kuu on ollut syntymähetkelläsi. Oletko syntynyt kasvavan vai vähenevän kuun aikana, vai kenties samaan aikaan täydenkuun tai uudenkuun syntymän.

Näiden perusteella määräytyy oma kuumerkkisi.

Kuumerkki ilmentää sisäistä minääsi eli millainen olet sisältäpäin. Se kertoo passiivisesta puolestasi, tunteistasi ja kokemuksistasi.  Se kertoo vaistonvaraisista reaktioistasi, hetkenä ennenkuin ego ohjaa toimintaasi, syvimmistä tarpeistasi ja salaisimmista toiveistasi. Miten tunnet, miten koet asioita ja kuinka reagoit elämäsi eri tilanteissa. 

Kun tiedät kuumerkkisi ja ymmärrät sen vaikutuksen omaan persoonaasi, pystyt ehkä paremmin ymmärtämään omaa tunne-elämääsi, alitajuisia pyrkimyksiäsi, mielialoja ja asenteitasi sekä reaktioitasi, tarpeitasi ja herkkyyttäsi. 

Kuumerkkisi kertoo myös miten muut ihmiset sinut näkevät, kuinka kommunikoit ja luot yhteyden toisiin ihmisiin. Se antaa myös viitteitä siitä, millaisia ihmissuhteita tulet todennäköisesti elämäsi aikana luomaan ja kuinka ymmärrät toisia ihmisiä tunnetasolla. 

Kuun vaihe syntymähetkelläsi kertoo vahvuuksistasi ja missä oman elämäsi vaiheessa todennäköisesti toteutat itseäsi rohkeimmin ja elät elämäsi parasta aikaa.

Kuumerkkiisi tutustumalla pääset tutustumaan luonteesi piilotajuisiin puoliin.


____________________________________________________

Jos tunnet, 
että tahtoisit nyt tutustua itseesi enemmän oman kuumerkkisi avulla,  
lähetä minulle sähköpostilla margitkin@gmail.com  
oma, syntymäaikasi, päivämäärä, vuosi ja kellonaika, 
niin selvitetään se. 
Kirjoitan sinulle vastaukseksi 
henkilökohtaisen kuvauksen
omasta kuumerkistäsi
omaan sähköpostiisi.  

Korvaukseksi käyttämästäni ajasta
henkilökohtaisen kuvauksesi kirjoittamisesta veloitan 44 €,
jonka suorittamiseen saat ohjeet sähköpostilla
ennen kirjoitustyöni aloittamista.