Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Yksisarvisten energia

Yksisarvisten energia laskeutuu lähellesi siinä vaiheessa, kun näkemyksesi ulottuu oman pienen itsen ulkopuolelle ja kuulet sydämessäsi oman sielusi toiveen. Tunnet pyyteetöntä halua auttaa -  isosti tai pienesti. Haluat auttaa ihmisiä, eläimiä, luontoa, tilanteita, olosuhteita, ja kannat ehkä huolta muiden maiden ja kansojen, ehkä koko planeettamme hyvinvoinnista. Olet silloin kehittynyt niin pitkälle, että  ajatuksistasi, sanoistasi ja teoistasi välittyy valoa ympärillesi. Oma valosi ja värähtelysi on silloin kyllin korkeaa, jotta yksisarviset voivat olla sinuun yhteydessä. 


Yksisarviset toteuttavat sielusi toiveita, kaikkein korkeimmaksi parhaaksi, joten heidän kanssaan yhteistyössä oman egon halut ja uhittelut kannattaa unohtaa. Se karkottaa nämä korkean värähtelyn valo-olennot pois.

Yksisarvisten energia on säkenöivää, iloista ja energistä. Se on majesteetillista, voimakasta ja rohkeaa sekä hyvin huumorintajuista energiaa. Tunnet sen omassa olossasi ilona ja itsevarmuutena, rohkeutena ja määrätietoisuutena  sekä kykynä suhtautua asioihin silti kepeästi ja tarvittaessa huumorillakin. 
Yksisarviset tuovat ihanaa iloa, valoa ja keveyttä arkielämäämme. Ne auttavat meitä löytämään oman sielunsuunnitelmamme mukaisen elämäntehtävämme, sekä ympäröivän luontomme kaikki elementit ja elementaalit. Olet saattanut tunteakin ne joskus lapsena, satujen keijuina ja menninkäisinä, vedenneitoina ja  -valtiaina. Yksisarvisten avulla voit löytää piilevän voimavarasi – oman ajatuksesi ja rikkaan mielikuvituksesi voiman. Henkisiä lakeja noudattaen sillä voi alkaa luoda elämää täällä ihan uudella tavalla.
Kuten enkelitkin, myös yksisarviset tarvitsevat lupasi voidakseen antaa sinulle energiaansa ja apuansa. Siihenkin riittää sinun oma pyyntösi, omin sanoin, omalla tavallasi._________________________________ 

Jos kiinnostuit, lisää yksisarvisyhteyksistä voit lukea Ajatuksia-otsikon alta.