Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Kehon energia

Oman kehon energia on käytössämme joka päivä. Ilman oman kehomme energiaa emme voisi elää tätä ainutlaatuista elämäämme. Siksi omasta kehosta ja sen hyvinvoinnista huolehtiminen pitäisi joka päivä olla ykkösasia toimissamme. Omasta kehosta huolehtiminen tarkoittaa paitsi terveellisiä elämäntapoja myös oman mielen hellimistä. Keho ja mieli muodostavat saumattoman kokonaisuuden, jossa kaikki liittyy kaikkeen. 

Kaikenlaiset elämänkokemuksemme, tilanteet ja tapahtumat synnyttävät meissä monenlaisia tunteita ja tuntemuksia. Joskus niiden käsitteleminen unohtuu monestakin syystä. Olemme ehkä liian kiireisiä, pelkäämme näyttää tunteitamme tai sitten asia on niin kipeä, että se on helpompi piilottaa tai peittää. Kaikki tuo purkamaton energia kuitenkin varastoituu johonkin kehomme osaan aiheuttaen esteen energian kululle. Alamme oireilla tuolla kehon alueella ja lopulta sairastumme. Se on oman kehomme kertomaa viestiä, jota meidän tulisi oppia kuuntelemaan. Jokainen kehomme tuntemus pienestä vilunväreestä viiltävään kipuun, on merkki jostain ajatuksesta tai tunteestamme. Jokainen kipukohta ja sairaus ilmentää meille jotain mielemme kohtaa. Se on kehomme yritystä kertoa meille, mikä asia mieltämme painaa ja kuinka voimme oloamme helpottaa sisäisesti ja ulkoisesti.

Kehon ja mielen energiankulusta vastaa 12 chakran energiajärjestelmämme, jonka kautta kaikki vastaanottamamme, käyttämämme, varastoimamme ja luovuttamamme energia kulkee. Chakrat ovat väsymättömiä energiapumppuja, jokainen niistä huolehtii omasta kehon osasta, sen elimistä ja rauhasesta sekä tunne-elämän alueesta.
Terveessä kehossa sen kaikki chakrat toimivat kukin omassa vireessään ja täydellisessä harmoniassa keskenään. Energiankulku on esteetöntä. Olemme terveitä, onnellisia ja tasapainoisia elämämme jokaisella osa-alueella.


Itämaisten oppien mukaan omasta energiajärjestelmästä huolehtiminen päivittäin saattaa olla avain terveyteen, onneen ja hyvinvointiin.
Kuuntelemalla oman kehon kertomaa pääsee siinä jo hyvään alkuun. Keho opastaa meitä syömään terveellisesti, liikkumaan oikein, nukkumaan riittävästi, ja kiinnittämään huomiomme tukahdutettuihin tunteisiin. 

Kehomme kuiskii meille aivan samoin tavoin kuin enkelitkin opastaen meitä oikeaan suuntaan elämässämme.
Eläminen tässä hetkessä ja kehossa onkin aika ihmeellistä.


_______________________________

Kirjassani Tietoisuuden portailla - askelmina oman kehon chakrat kerron juuri tästä, kehon kertomasta ja kieliopista, kehon ja mielen yhteydestä toisiinsa chakrajärjestelmämme kautta.  Kerron vinkit, kuinka voit tätä energiavirtausta kehossasi tasapainottaa, ihan kotikonstein joka päivä oman ajatuksesi avulla. Jos haluat, voit ottaa mukaan myös värit, kivet, tuoksut ja kynttilät. Myös chakroistamme huolehtivat arkkienkelit tulevat tutuksi kirjani sivuilla ja opit halutessasi pyytämään avuksi myös heidän energiallinen tukensa kehosi ja mielesi hyvinvointiin. 

Kirjan tarkemman esittelyn löydät sivulta Tietoisuuden portailla
  http://kuunvarina.blogspot.fi/p/blog-page_7.html