Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Enkelten energia

Enkelit ovat ihanaa energiaa, niinkuin sinäkin. Enkelten energia ympäröi sinua jokaisessa hetkessäsi, uskoit sitten enkeleihin tai et. Se on rakastavaa ja suojelevaa, lohduttavaa ja kannustavaa energiaa, joka voi parantaa kaiken. Se opastaa ja ohjaa sinua omalla elämänpolullasi.


Oma suojelusenkelisi on sinua kaikkein lähinnä. Hänen energiansa on sinulle niin tuttua, ettet välttämättä edes erota sitä omista ajatuksistasi, kun osaat hiljentyä oikein ja rehellisesti sisintäsi kuuntelemaan. Hänen energiansa tuntuu tutulle, koska hän on ollut vierelläsi ihan aina, hetkestä toiseen, elämästä toiseen, eikä hän väisty rinnaltasi milloinkaan. 

Oma suojelusenkelisi tietää elämäntehtäväsi ja -tarkoituksesi, siksi hän kuiskuttelee korvaasi ja yrittää ohjailla kulkuasi oikeaan suuntaan. Hän järjestelee elämääsi juuri sopivasti haasteita,jotka ovat oppiläksyjäsi tämän elämäsi varrella, ihmisiä, joiden kanssa sinulla on yhteistä tekemistä tässä elämässä, sekä erilaisia tilanteita ja tapahtumia. Tunnistat näitä enkelisi järjestämiä asioita ”mukavina yhteensattumina”. Vaikka välillä tekisitkin vääriä valintoja ja eksyisitkin omalta tieltäsi, voit aina luottaa omaan suojelusenkeliisi. Hän ei koskaan tuomitse sinua, vaan hyväksyy jokaisen tekosi, ajatuksesi ja tunteesi. Hänen kärsivällisyytensä on mittaamaton  ja virheistäsi huolimatta hän järjestelee elämääsi uusia tilanteita ja mahdollisuuksia - uusia tienristeyksiä, jotta saisit mahdollisuuden korjata oman suuntasi. Oma enkelisi auttaa sinua aina kun pyydät.

Ympärilläsi on myös lukematon määrä muita enkeleitä, energioiltaan hieman erilaisia. Jokaiseen elämäntilanteeseesi, tarpeeseesi ja ongelmaasi löytyy oma enkeli. Mikään pyyntösi enkeleille ei ole liian suuri tai liian pieni, tarvitsitpa sitten apua arjen askareisiin tai elämäsi suurimpiin päätöksiin. Voit saada enkelin avun ihan kaikkeen elämässäsi, kun vain omin sanoin tai ajatuksin muistat sitä pyytää. Enkeleillä ei ole omaa tahtoa, siksi ne tarvitsevat sinun oman pyyntösi voidakseen auttaa. Enkelit tekevät kaikkensa toteuttaakseen pyyntösi, oman sydämesi toiveen, mikäli se on sinun ja kaikkein korkeimmaksi parhaaksi.

Sinun tarvitsee vain pyytää enkeli avuksesi, niin hän on jo siinä. Tunnet sen, kun suljet hetkeksi silmäsi ja keskityt kuuntelemaan vain omaa hiljaisuuttasi ja enkelten ääntä, joka kuuluu oman sydämesi kautta. Enkelin viesti on aina rakkaudellista. 

Enkelten apu ja energia on aina saatavillasi, elämäsi jokaisena hetkenä. Se on vain oman ajatuksesi päässä.