Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Reikin energia

Meissä jokaisessa on sisällämme kaikki mitä tarvitsemme. Sisimmästämme löytyvät kaikki vastaukset kaikkiin kysymyksiimme, kaikki voima ja rohkeus, mihin ikinä sitä tarvitsemme, kaikki tarvitsemamme ilo ja rakkaus, myötätunto ja anteeksianto, kaikki parantava ja eheyttävä voima, mitä kehomme tai mielemme kaipaa.

Reiki on energiaa, joka auttaa meitä pääsemään yhteyteen tämän oman viisautemme kanssa. Se auttaa meitä hiljentymään ja kuuntelemaan omaa olemustamme ja omaa kehoamme samalla kun se ohjautuu juuri siihen kohtaan, johon elämänenergiaa sillä hetkellä eniten tarvitsemme. 
Reiki antaa kehon käyttöön lisää elinvoimaa. Se vähentää stressiä ja rentouttaa, tehostaa kehon omaa puolustus- ja paranemiskykyä antaen mahdollisuuden kipujen lieventymiseen ja nopeampaan paranemiseen.  Se vaikuttaa myös kaikkiin kehomme oireilujen taustalla piileviin tunteisiin ja ajatuksiin, auttaa meitä käsittelemään ja muuttamaan uskomuksia ja asenteita, tekemään oikeita ratkaisuja ja päätöksiä oman itsemme parhaaksi.
Reiki opettaa löytämään omat, todelliset arvot ja oman elämän tärkeysjärjestyksen. Sen myötä kehomme ja mielemme, koko elämämme tasapainottuu. Löydämme oman paikkamme ja tarkoituksemme tässä elämässä.
__________________________________________________________

Reiki on pääasiallisesti tarkoitettu itsehoitoon, mutta reikienergiaa voi välittää myös toiselle. Reikihoito voidaan tehdä fyysisenä hoitona, jossa reikienergia välitetään hoidettavan keholle hoitajan käsien kautta. Reikienergiaa voidaan välittää myös kaukohoitona, jolloin hoidettava vastaanottaa sen omalla ajallaan sopivassa paikassa.

Teen fyysisiä reikihoitoja Pihtiputaalla. Hoitoon varataan aikaa noin puolitoista tuntia ja hoidon hinta on 44 €. Kaukohoidon hinta on 35 €.

Ota yhteyttä, jos asia kiinnostaa ja haluat oman rauhallisen reikihoitohetken itsesi eheyttämiseksi. Reikihoito on turvallinen ja sopii ihan jokaiselle, onhan reikienergia  sitä samaa viisautta, joka jokaisella meistä on sisällämme.

Voit laittaa minulle sähköpostia margitkin@gmail.com, 
Kuunvärinän facebook-sivujen kautta www.facebook/kuunvarina
tai tekstiviestin numeroon 0400456241.

Rakkaudella <3 Margitilta