Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Kuun energia


Kuu vaikuttaa kaikkeen elolliseen tällä planeetalla, jolle se ei ole koskaan kääntänyt kasvojaan pois. Se vaikuttaa luontoon ja luonnonilmiöihin, kasveihin ja eläimiin, ihmisen persoonallisuuteen, kehoon ja mieleen, terveyteen, ravintoon ja jopa työelämään ja kaikkiin kodin askareisiin. Se suo jokaiselle asialle aktiivisen kasvun ja passiivisen levon - nousun ja laskun tasapainon.

Kuun rytmiä ymmärtämällä ja sovittamalla oma elämänrytmi harmoniaan sen kanssa, huomaamme pian, että kaikelle tekemisellemme löytyy hyvä, parempi ja paras ajankohta, kuin myös aika, jolloin jonkin asian tekemistä vain yksinkertaisesti kannattaa hieman lykätä. Kun opimme käyttämään hyödyksi Kuun rytmiä, voimme myös hyödyntää sen tarjoaman energian. Omien kokemusten kautta tieto tulee tutuksi ja pian huomaamme, että elämä sujuu helpommin, iloisemmin ja tasapainoisemmin. Toki se vaatii meiltä vähän kärsivällisyyttä, ehkä hieman uskallustakin. Täytyy vain antautua virran mukaan ja löytää sopusointu luonnon kanssa. Mutta senhän pitäisi olla meille ihan tuttu juttu.

Ihmiskunnan ihan varhaisimmista ajoista lähtien on ihminen elänyt sopusoinnussa luonnon kanssa seuraten sen moninaista rytmiä ja sovittaen omat askareensa luonnon omaan rytmiin ihan vain varmistaakseen oman eloonjäämisensä. Ihminen osasi lukea taivaankaaren tähtikellosta, jonka viisareina toimivat Aurinko ja Kuu ja numeroina eläinradan kaksitoista tähtimerkkiä, kunkin vallitsevan eläinradan tähtimerkin, niin Auringon kuin Kuunkin suhteen, ja tiesi niiden vaikutukset kaikkiin toimiinsa. 
Luonnonrytmiä noudattaen kaikella on oma aikansa, mutta ihminen on kärsimätön ja mukavuudenhaluinen. 1800-luvun lopulla hän oli kehittänyt modernia tekniikkaa ja lääketiedettä jo niin pitkälle, että esi-isiemme oppi alkoi jäädä unholaan. Ei tarvinnut enää kiinnittää niin suurta huomiota oikeaan ajoitukseen maanviljelyssä tai metsänhoidossa, kun koneet ja laitteet, lannoitteet ja tuholaismyrkyt takasivat nopean ja hyvän sadon luonnonolosuhteiden enää vaikuttamatta niihin niin voimakkaasti. Lääketiede puolestaan kehitti nopean kivun- ja oireidenlievityksen, joten sairauden syiden tutkimisen ja ennaltaehkäisyn merkitys jäi taka-alalle. Ihminen unohti kyvyn kuunnella itseään ja omaa kehoaan, sekä tarkkailla ja kuunnella luonnonrytmiä.

Noita kadoksissa olleita kykyjä aika moni meistä tänä päivänä etsii. Toiveena ja tavoitteena on löytää onnellisuus, ilo ja tasapaino jokapäiväiseen elämäämme, yhteys omaan kehoon ja mieleen, sekä ympäröivään kauniiseen luontoomme. Ihan vain varmistaaksemme oma eloonjäämisemme.

Kaikki tämä kuuluu tänään osana meidän kaikkien yhteistä matkaamme kohti uutta kultaista aikaa. Näinä suurten muutosten vuosina Kuun vaikutus meihin kasvaa entisestään. Kuun kautta otamme vastaan Auringon maskuliinista, voimaa antavaa energiaa, jota Kuun feminiininen energia pehmentää. Näin nämä molemmat, elämää kantavaa voimaa, voivat yhdistyä jokaisessa meissä, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Jokaisen vähenevän Kuun aikana voimme päästää irti elämästämme kaikkea turhaa, mitä emme enää tarvitse: ajatuksia, tunteita, uskomuksia ja tehdä näin tilaa uudelle. Jokaisen kasvavan Kuun myötä voimme luoda ja tuoda elämäämme uutta, vahvistaa yhteyttämme omaan sieluumme ja ympärillämme oleviin valonauttajiin kausaalichakramme ja siitä vastaavan arkkienkeli Christielin avulla. 

Ja hei, tämäkin on sinulle ihan tuttu juttu :) uskallat vain antautua virran mukaan ja löydät sopusoinnun maailmankaikkeuden energian kanssa.____________________________________________________

Kuun energioista kertovilla kursseillani 
jaan paljon käytännön vinkkejä, 
kuinka voit hyödyntää kuun eri vaiheiden energioita omassa elämässäsi ja hyvinvoinnissasi, askareissasi kotona, töissä sekä puutarhassa.

Kuunvärinän facebookryhmissä
Kuunvärinä kehossasi ja Kuunvärinä mielessäsi
voit käydä lukemassa joka päivä,
miten Kuun energia meihin vaikuttaa.
Olet tervetullut mukaan.