Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Lemurian kristallienergia

Lemurian kristallienergia on suurinta  valon ja rakkauden energiaa, joka kohdistuu Äiti Maahan, tähän kauniiseen, siniseen Maaplaneettaamme. Se on syntynyt aikana, jolloin planeettaamme asuttivat puhtaat, eteeriset valo-olennot, lemurialaiset. He rakastivat ja kunnioittivat planeettaamme ja sen luontoa yli kaiken ymmärtäen sen rytmin täydellisesti ja kunnioittaen sitä. He elivät täydellisessä sopusoinnussa ja harmoniassa kaiken olevaisen kanssa täällä ja kaikkialla universumissa. 
Kun Maan energiataso alkoi laskea, lemurialaiset joutuivat siirtymään pois. He olivat hyvin huolissaan ja surullisia Maan tulevasta kohtalosta. Rakkaudestaan tätä Maata kohteen, he jättivät maahan puhtaita lemurian energiaa välittäviä kristalleja toiveenaan, että jonain päivänä Maata asuttaisivat jälleen sitä niin suuresti rakastavat olennot, jotka voisivat tuon parantavan energian ottaa käyttöön Äiti Maan eheyttämiseksi.
Nyt on tullut tuo lemurialaisten toivoma parantamisen ja eheyttämisen, lemurian kristallien aktivoimisen aika. On tullut aika auttaa ja puhdistaa planeettamme tänä tärkeänä aikana, kun se valmistautuu uuteen, parempaan aikaan. 

Jos rakastat luontoa ja sen kaikkia ulottuvuuksia, tunnet syvää halua auttaa ja parantaa planeettamme energiaa, tunnet sydämessäsi ja sielussasi syvää yhteyttä ja rakkautta tätä Äiti Maata kohtaan, ja kaikkea sitä kohtaan, mitä se kantaa pinnallaan ja sisällään, saattaa se olla sinun sielusi kutsu yhdistyä lemurian kristallienergiaan.
______________________________________

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä Lemurian kristallienergiapäivää.