Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

Elementtien energia

Neljä elementtiä, maa, ilma, vesi ja tuli ovat lähtöisin Alkulähteestä ja ovat olleet olemassa jo ennenkuin ajatus maaplaneetan luomisesta syntyi. Koko maailmankaikkeus ja ihan kaikki olevainen meidänkin planeetallamme, sinussa ja minussa, koostuu näistä neljästä, luovasta voimasta. Jokainen niistä on elämälle välttämätöntä ja ne ovat toisistaan riippuvaisia. Niiden välillä täytyy vallita tasapaino ja sopusointu, jotta ne voivat täyttää omaa tehtäväänsä, luoda ja ylläpitää elämää. Myös sinussa.

Maa on meidän äitimme ja meille ehkä läheisin elementti. Se muodostaa perustan, jolla seisomme ja myös fyysisen kehomme, sielumme kodin. Maan energia on mukana kaikissa fyysisissä toimissamme.

Ilma merkitsee vapaata, liikkeen voimaa. Sen energia on mukana ajatuksissamme ja ideoissamme, jotka lähtevät liikkumaan kohti ilmentymistään. Sen energia on mukana myös jokaisessa oppimistilanteessa.

Vesi on puhdistava, parantava, rakkauden ja tunteiden energia. Se on jokaisessa solussamme ja kuvastaa myös tunteidemme ja alitajuntamme jatkuvaa virtausta. Vedessä on kosminen viisaus ja kaiken rakkauden ydin. Meidän tulisikin joka päivä siunata ajatuksellamme kaikki käyttämämme vesi.

Tuli on muutoksen, tahdon ja intohimon elementti, joka virtaa veressämme ja ilmenee kaikessa toiminnassamme, jota teemme sydämen palosta, ilolla ja innostuksella.

Jokaisella elementillä on omat elementaalimestarinsa ja elementaalit eli luonnonhenkensä, joiden kaikkien apu on tänäänkin jokaisen meidän käytettävissä. Keijut, menninkäiset, veden- ja ilmanhenget sekä kaikkien elementtien lohikäärmeet odottavat kutsuamme voidakseen tehdä yhteistyötä kanssamme tämän planeettamme hyväksi. Nämä ihanat olennot auttavat mielellään meitä myös jokapäiväisissä askareissamme, niinhän ne ovat aina tehneet.

Matkallamme kohti uutta kultaista aikaa planeettamme ja kaikki sen päällä tulee muuttumaan. Luomme uutta, uusia tapoja toimia ja elää. Siitä syystä meitä tänään kiinnostaa, monen muun valo-olennon energian ohella, myös luonnon omat energiat. Muutokset koskevat erityisesti planeettaamme ja sen luontoa, ja koska Äiti Maakin toivoo muutosta parempaan, se on valmiina auttamaan meitä kaikin tavoin. Elementit ja elementaalit ovatkin hyvin vahvasti läsnä tässä muutoksen ajassa, niille tarvitsee vain avata silmät.


__________________________________________________

Oman syntymäajan ja -nimen perusteella määräytyvät omat vahvimmat elementtisi. 
Ne kertovat vahvuuksistasi ja heikkouksistasi aivan samoin tavoin kuin horoskoppimerkkisikin. 
Niistä voit lukea lisää Elämäsi elementit-otsikon alta.