Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kiitollisuutta ja rakkautta

Ihana, helteinen heinäkuu vetelee lähes viimeisiään, vähän haikein mielin, mutta innolla otan vastaan alkavan elokuun.
Heinäkuu on ollut ihmeellistä aikaa. Taas niinkuin olisi yhdentoista kuukauden jälkeen päässyt teholataukseen. Aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa. En tiedä mitään ihanampaa.

Jossain sisällä arkiminä yrittää kalvaa ja asettaa omantunnonpistoja omasta tekemättömyydestä. Arkiminä käyttää inhottavasti sanaa laiska, minusta ihana mitään tekemättömyys sopii siihen paremmin.

Silti, kun tuolla auringossa vain makaa, on koko ajan tunne, että tekee jotain, jolla on merkitystä. Pää tyhjenee kaikesta turhasta, huomio keskittyy vaan omaan kroppaan, sen ihanaan rentouteen ja lämpöön, johon auringon hellä säteily yhdistyy, ja ympäröivän luonnon ääniin ja äärettömään kauneuteen. Voin vaikka vannoa, että olen kuullut luonnonkin huokailevan kiitos kiitos kiitos ihanalle auringolle. Ja kun oikein kunnolla sitten ukkonen jyrähtää, voi taas vain ihailla tätä luonnon ihmeellisyyttä ja kokonaisuudesta huolehtimista. Hetkessä luonto saa tarvitsemansa raikauden ja veden, koko ilma raikastuu ja on valmis vastaan- ottamaan taas uuden auringon energian.

Ulla kirjoitti blogissaan, että Leijonaportista aina tähän aikaan vuodesta muutaman viikon ajan tulee aivan erityistä energiaa valtavina aaltoina Siriuksen kautta, keskusauringon ja Siriuksen energioita. Se selittänee myös paljon tuosta latauksessaolon tunteesta.
Toinen juttu, jonka ajattelin Ullan blogista teille vinkata, on että hän aloittaa 8.8. Facebookissa Kultainen Atlantis-viikon, jolloin viikon ajan sinne tulee infoa ja vinkkejä Kultaisen Atlantiksen energioista ja niiden tuomisesta omaan elämään. Seitsemästoista facebook on yrityssivu, eli kaikille avoin. Käykää kurkistamassa jos tuntuu tuo Kultainen Atlantis asialle, joka kiinnostaa. Ullan sivuilta löytyy linkit sekä blogiin että facebookiin.

Nautitaan kesästä ja tästä upeasta luonnostamme ja elementeistä meissä ja ympärillämme. Kävellään avojaloin, maadoitutaan Äiti Maahan, käydään uimassa, annetaan veden puhdistaa mieli ja keho, annetaan kesätuulen kuivattaa ja raikastaa ja täytytään ihanasta auringon kultaisesta valosta. Sen jälkeen ei voi mitään muuta kuin säteillä ympärille kiitollisuutta ja rakkautta!