Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Auringonpimennys, uusikuu ja kevätpäiväntasaus - varsinainen energiapommi siis tarjolla viikonlopuksi!

Tämä viikonvaihde eletäänkin hyvin voimakkaissa energioissa, muutokseen ja uusiin alkuihin meille energiaansa antaa kolme elementtiä: maaliskuun uusikuu, auringonpimennys ja kevätpäiväntasaus. Näistä jokainen jo yksistään saa aikaan monenlaisia energioita. Nyt nämä kolme yhdistävät voimansa perjantain ja lauantain kuluessa. Monenlaisia muutoksen tuulia saattaa siis puhallella vähän siellä sun täällä, omissa ajatuksissa, tunteissa, elämässä yleensä sekä varmasti myös maailmalla.


UUSIKUU KALOISSA

Tänään on uudenkuun päivä. Tämä maaliskuinen uusikuu syntyi kalojen merkeissä aamupäivällä klo:11.36. Maaliskuun uusikuu on merkittävää muutosten ja uusien alkujen aikaa, koska aurinko ja kuu molemmat lopettavat silloin eläinradan kiertonsa ja siirtyvät uudella kierrokselle. Molemmat siirtyvät silloin kalojen tähtimerkistä oinaan tähtimerkkiin. Ajankohdan energiat tukevat siis kaikin tavoin uuteen aikaan siirtymistä.
Uusikuu kaloissa onkin hyvin inspiroivaa aikaa, monet luovat ajatukset ovat silloin jokaisen saatavilla. Kaikenlainen mielikuvamatkailu omilla mielikuvitussiivillä sujuu tämän uudenkuun tummassa sävyssä hyvin. Visualisoimalla itsensä juuri sellaiseen elämään, jossa haluaa tulevaisuudessa elää, tämä uusikuu antaa varmasti voimaa ja rohkeutta lähteä sitä ihan oikeasti myös tavoittelemaan tässä uudessa ajassa.
Aika liittyy mielen kykyjen kehittämiseen muutenkin. Monille se saattaa heijastua uniin. Onkin hyvä aika keskittyä uniin, niiden muistamiseen ja tulkitsemiseen, eikä ole mahdotonta nähdä enneuniakaan tavallista enemmän tänä aikana. Jos sitä kykyä haluaa itsessään kehittää, nyt on siihen hyvä mahdollisuus. Myös telepaattisiin kykyihin voi nyt saada kuun energiasta vahvistusta.
Tämä aika vahvistaa myös jokaisen myötätuntoisen ajatuksen rauhan puolesta, oli se sitten toive omasta sisäisestä rauhasta, rauhasta omassa elämässä, ystävien tai perheen kesken, missä tahansa tilanteessa. Myötätuntoinen ajatus myös toiselle ihmiselle hänen rauhan saavuttamisen puolesta saa tältä uudeltakuulta vahvistusta. Tänäänkin maailmalla taas kuohuu ja olisikin ihanaa, jos jokainen voisi tuoda oman panoksensa omalla ajatuksellaan myös maailmanrauhan puolesta. Ei miettimällä sitä, mikä on huonosti, vaan omalla mielikuvituksella nähdä maailman upea ja harmoninen kokonaisuus -  sielunsa silmin edes pienen hetken nähdä maailma rauhan ja tasapainon paikkana meille jokaiselle.


TÄYDELLINEN AURINGONPIMENNYS 

Tänään meillä oli myös mahdollisuus nähdä uusi syntyvä kuu. Uudenkuun aikaan kuu on auringon ja maan välissä, eikä se näin ollen voi heijastaa auringon valoa maahan, joten se on meillä hetki, jolloin emme kuuta näe. Mutta tänään kuu asettui auringon ja maan väliin niin, että se matkallaan hetkeksi peitti auringon. Oli siis auringonpimennyksen aika. 
Tämä auringonpimennys näkyi täydellisenä Atlantin valtameren pohjoisosissa, pohjoisella Jäämerellä ja Huippuvuorilla. Meillä Suomessa se näkyi osittaisena, aamupäivällä yhdestätoista vähän yli yhteen, jonka aikana kuu peitti auringon lähes 90%:sti, Utsjoella jopa vähän yli.

Ennen vanhaan pimennysten uskottiin edustavan suurta tuhoa. Hetken uskottiin olevan lähtölaukaus muutoksilla, hallitsijan vaihtumiselle tai muulle merkittävälle käännekohdalle tai haasteelle, niin kansakunnalle, kuin yksilöllekin. Auringon ja kuun pimennykset liittyvät kiinteästi syklisiin muutoksiin, jotka tavalla tai toisella heijastuvat myös ihmiselämään. Myös luonto kunnioittaa tuota hetkeä, kun taivaankappaleet toisensa kohtaavat.

Tämä auringonpimennys tapahtuu kalojen tähtimerkissä ja vaikuttaa erityisesti uniin ja illuusiooihin, sekä elokuvateollisuuteen. Mielenkiintoista nähdä, kuinka tähän päivään ensi-iltansa ajoittaneet elokuvat maailmalla menestyvät.

Jos pimennys tapahtuu omassa aurinko- tai kuumerkissäsi, on sillä todennäköisesti elämääsi suuri merkitys. Eli kaikki aurinko- tai kuumerkiltään kalat voivat erityisesti valmistautua tämän auringonpimennyksen vaikutuksiin omassa elämässään. Aurinkomerkissä tapahtuva pimennys tuo tullessaan uusia kokemuksia, kuumerkissä pimennys vaikuttaa tunneperäisiin asioihin.
Pimennyksen vaikutus voi näkyä jo hetkeä ennen varsinaista pimennystä tai pian sen jälkeen. Sen seuraukset näkyvät kuukausien (kun kyseessä on auringonpimennys) tai viikkojen (kun kyseessä on kuunpimennys) jälkeen. Pimennyksen kesto vaikuttaa myös sen seurauksiin. Jokainen auringonpimennyksen tunti vaikuttaa vuoden ajan ja kuunpimennyksen jokainen tunti kuukauden ajan. Eli tämänpäiväinen meillä nähty auringonpimennys vaikuttaa elämäämme reilun kahden vuoden ajan.

UUDEN LUOMISTA

Ovatpa siis tähtikellomme viisarit tänään suotuisissa asemissa uuden elämän luomiseen. Loistava mahdollisuus käyttää luovaa mielikuvitusta, unelmoida suurempia kuin uskaltaakaan, visualisoida itselle tai toiselle kaikkein korkeinta parasta ja lähettää toiveet taivaan kannelle toteutettaviksi.
Sen voit tehdä ihan konkreettisestikin. Sytytä valkoinen kynttilä ja visualisoi sen tulen hehkussa jotain, jonka toivot tapahtuvaksi. Ajattele sitä, näe silmissäsi, kuinka se toteutuu ja tunne ne ilon tunteet, joita se saa sinussa aikaan. Kirjoita se sitten valkoiselle paperille, taita paperi ja aseta se valkoisia kukkasia sisältävän maljakon alle ikkunalaudalle, jossa se voi kerätä itseensä uudenkuun säteitä ja energiaa. Uudenkuun aikana tehdyt visualisointiharjoitukset, eli unelmoinnit ja haaveilut, voivat auttaa meitä muuttamaan itseämme ja koko elämäämme.


KEVÄTPÄIVÄNTASAUS

Seuraavana yönä klo:00.45 auriko ja kuu siirtyvät uudelle kierrokselle eläinradalla. Samalla hetkellä on myös kevätpäiväntasaus. Valo voittaa silloin pimeyden. Päivä ja yö ovat yhtä pitkiä ja alkaa kevät. Kevään elinvoimalla on kyky luoda uutta, parantaa, puhdistaa sekä keho, että mieli sekä johdattaa onneen. Lauantaiaamuna voisi siis herätä auringonnousuun juhlistamaan valon voittoa ja vastaanottamaan kevään jumalattaren energiaa. Ottaa ilolla vastaan uusi päivä, tai uusi elämä, juuri sellaisen kuin itsellesi tahdot. Sen luomisen voi jokainen aloittaa jo tänään.