Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Syyskuun superkuu

Kiitos tästä päivästä, koska viimeisen vuorokauden aikana on kaikki vanhat uskomukset hyväksytty ja rakkaudella purettu ja vapautettu. Voisiko nyt oikeasti olla se hetki, että voi vaan vapautuneesti ottaa vastaan uusi, rakkaudellinen energia. Kyllä, todellakin voi.
Huomenna on syyskuun täysikuu. Vaikka et mikään kuuihminen olisikaan, tämä hetki on sellainen, jonka voisi ihan mielenkiinnolla seurata ja ottaa vastaan. On nimittäin hetki, joka toistuu noin kolmenkymmenen vuoden välein. Edellinen on ollut vuonna 1982 ja seuraavaa vastaavaa saadaan odottaa, jos luoja suo, vuoteen 2033 saakka. On aika, jolloin kuu on lähimpänä maata ja samaan aikaan meilläkin näkyy täydellinen kuunpimennys. Tarkoittaa sitä, että aamulla, vähän vaille kuusi, jos taivas on selkeä, meidän on mahdollisuus nähdä 14% normaalia suurempi ja 30% kirkkaampi, verenpunainen kuu. Tämä kuunpimennys päättää neljän täydellisen kuunpimennyksen sarjan, jonka keskellä on ollut myös täydellinen auringonpimennys. Ajanlaskumme alusta vastaavia on ollut muutama, ja jokaista on seurannut suuret muutokset maailmassa. Eipä taida edellisistä poiketa siis tämäkään. Isoja energioita on siis liikkeellä. Moni meistä sen tuntee omassa mielessään ja kehossaan, näkyy meillä myös oman maamme ilmapiirissäkin. Jos omassa mielessä on toivomus ja tahto voida asioita saattaa paremmaksi, kannattaa omiin ajatuksiin nyt kiinnnittää erityistä huomiota. Positiivisella ajattelutavalla voi saada aikaan positiivista muutosta, jokainen meistä, omassa päässään. Riippumatta näkökulmasta asioihin. 
Täysikuu oinaan tähtimerkissä antaa voimaa uusien ystävien etsimiseen ja löytämiseen, sekä rakkaussuhteen intohimon lisäämiseen. Jos ensi yönä ei nukuta, voisi ajatukset siis suunnata rakkauteen ja etsiä taivaalta verenpunaista kuuta, yksin tai yhdessä rakkaan kanssa.
Oppiaikaa tämä syyskuu on minulle ollut. Olen oppinut myöntämään omat puutteeni ja vajavuuteni ja mikä tärkeintä, myös hyväksymään ne itsessäni. Ja jälleen kerran olen oppinut myös sen, että sen saat mistä luovut. Luovuin omasta kasvun mahdollisuudesta jälleen kerran tiukassa keskustelussa enkelten kanssa. Sydän verta itkien tein itkupotkuraivareita ja annoin periksi. Kun oma ego vaiennetaan, alkaa enkelit ja yksisarviset puhumaan. Minulle se tarkoitti sitä, että pääsen itse kouluun. Kohti vuotta 2032. Vuotta vaille seuraavaa superkuuta.