Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Uusia alkuja huhtikuun uudenkuun voimalla

Täydessä vauhdissa on kevään tulo ja kuten aina, auringonvalo ja lämpö tuntuu tuovan tullessaan kaikkea uutta ja ihanaa. Kesäihminen kehrää :)

Toukokuun Transform Your Life-kurssit toteutuu, jee! Laitan niistä infoa ihan lähipäivinä. Myös Haapajärvelle on tulossa kurssi, ehkä toinenkin, arvatkaa vaan, kuinka innoissani tästä kaikesta olen :) Iltaisin, kun ennen nukkumaan menoa yritän laskea tämän päivän kiitollisuuden aiheet, tulee sellainen olo, ettei siihen riitä edes henkinen matikkapää. Ihana kiitollisuuden tunne sisällä kasvaa niin, että sitä on pakko alkaa hengittää ulospäin. Onkin ihana visualisoida, kuinka se tunne leviää ympäri maailman ja universumin, ja koskettaa kaikkia ja kaikkea. Toivon, että olet tuntenut siitä oman osasi :)

Hyvää aikaa elämän muuttamiseen nyt eletään. Huomenna on jälleen uudenkuun hetki. Muistutan edelleen kallisarvoisista hävityspäivistä juuri ennen uutta kuuta. Silloin on hyvä hetki päästää irti kaikesta tarpeettomasta elämässä, ajatuksesta, tunteesta, muistosta, tavasta tai roinasta, mistä tahansa, mikä ei enää itselle ole tarpeen ja hyväksi. 

Huhtikuun uusikuu syntyy oinaan tähtimerkissä iltapäivällä klo 14.24. Uusikuu oinaassa kasvattaa voiman ja rohkeuden energiaa, jolla on mahdollisuus myös oman itseluottamuksen ja itseilmaisun kasvattamiseen. Tätä uudenkuun energiaa hyödyntäen onkin loistava hetki ja mahdollisuus kehittää omaa itseluottamusta ja rohkeasti ilmaista oma mielipide. Eikä tarvitse pelätä menettävänsä itsehillintää, koska tämä uudenkuun aika tukee myös vihan kontrollointia. Jos mielessä on ajatus tai ehkä vain pieni haave jonkin uuden aloittamisesta, nyt on siihen hyvä hetki. Uuteen itselle tärkeää ja merkitykselliseen asiaan kannattaa nyt ryhtyä vaikka se vaatisi vähän riskinottoakin. Ja vaikka sydämen palo ohjaisi vähän itselle uuteenkin asiaan, ei hätää, koska tämän uudenkuun energia tukee myös uuden oppimista. Rohkeasti vain uusia mahdollisuuksia kohti, elämän joka osa-alueella! Tämä uusikuu antaa siihen täyden tukensa, vaikkei sitä taivaalla näykään.

Kuunvärinän facebook-sivuilla https://www.facebook.com/kuunvarina/ kerron huomisesta lähtien kuun vaikutuksesta mieleemme sen siirtyessä muutaman päivän välein eläinradan merkistä toiseen. 
Käypäs kurkistamassa, tykkäämässä ja jakamassa ;)

Energistä uudenkuun päivää sinulle :) Margitilta