Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Maaliskuun yksisarviset


Juuri tällä hetkellä täydellinen maaliskuun täysikuu neitsyen tähtimerkissä tukee omaa ajatustasi, omaa kykyäsi nähdä, kuulla ja tuntea asioita. Sen energia vahvistaa omaa intuitiotasi, joten opettele luottamaan siihen viimeistään nyt.  


Vastauksia kysymyksiisi sinulle tarjotaan paitsi kaikkien aistiesi ja intuitiosi kautta, myös unissasi. Olet saattanut tuntea tämän erityisen täydenkuun ajan, joka on hyvää aikaa etsiä vastauksia kysymyksiin myös unista ja näyistä. Unien muistamisessa vielä aamullakin auttaa, jos illalla nukkumaan mennessäsi esität selkeän pyynnön, vaikka omalle enkelillesi, että voisit muistaa unesi paremmin. Myös selestiitti tai lapis lazuli tyynyn alla toimivat viestin säilyttäjinä hyvin ;) 

On hyvä hetki antaa harhan verhojen haihtua yksi kerrallaan kolmannen silmän edestä, jotta voisimme nähdä maailmankaikkeuden monimuotoisuuden ja sen kaikki energiat. Tänään täydenkuun valossa ja energiassa oma yksisarvinen pääsee meitä lähemmäksi helpommin ja voi auttaa näkemään asiat laajemmin ja puhtaammin, korkeammasta näkökulmasta käsin. Kuun valo valaisee myös sielunpolkuamme, jota kohti oma yksisarvinen meitä opastaa.

Ihanaa täydenkuun energiaa juuri sinulle <3 Margitilta