Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

KiitollisuuspolullaHuhtikuun viimeisenä päivänä saamme nauttia jälleen täydenkuun voimaannuttavasta energiasta. Tämä täysikuu skorpionin tähtimerkissä antaa meille mahdollisuuden oman elämämme runsauden luomiseen. 

Jokainen meistä määrittelee oman elämänsä runsauden itse. Mikä itselle merkitsee eniten ja mitä toivoo elämässään löytävänsä, säilyttävänsä ja ehkä lisäävänsäkin. Runsaus on sitä, mikä tekee onnelliseksi ja kiitolliseksi, eikö niin. 
Kiitollisuus on se tunne, joka houkuttelee ja kutsuu luoksesi juuri sen runsauden, jota toivot. Älä siis murehdi sitä, mitä elämästäsi puuttuu tai on mielestäsi liian vähän, vaan kiitä pienimmästäkin murusesta, joka tekee sinut onnelliseksi. 
Jos huolehdit raha-asioista, älä mieti sitä, kuinka paljon sitä sinulta mielestäsi puuttuu, vaan kiitä jokaisesta pikkusentistä, jonka voit ilolla ja kiitollisuudella antaa maailmankaikkeuden runsauspankkiin kiertäväksi.
Jos huolenasi on itsesi tai läheisesi kipu, ohjaa kipukohtaan  hengitykselläsi rakkautta ja huomioi ja kiitä sitä kehon osaa, joka voi hyvin.
Maailmankaikkeuden lakien mukaan kaikki se, mihin ajatuksesi kohdistat, lisääntyy elämässäsi. Keskity siis siihen, mikä tekee sinut onnelliseksi ja kiitolliseksi. Näin varmistat, että maailmankaikkeus antaa elämääsi kaiken ilon, valon, rakkauden ja runsauden, joka on jokaisen meidän syntymäoikeutemme.  

Tässä täydenkuun energiassa, houkuttelen sinua luontoon, jossa  voit saada tästä täydenkuun energiasta itsellesi voimaa luoda elämääsi onnellisuutta ja kiitollisuutta, juuri sitä runsautta jota toivot.
Voit tehdä tämän luontomatkan myös oman ajatuksesi kannattelemin askelin. Valmistele sitä varten itsellesi rauhallinen paikka sisälle. Voit halutessasi sytyttää kynttilän luomaan rauhallista tunnelmaa. Täydenkuun energiaan sopii aina valkoinen kynttilä ja tähän hetkeen, vaurautta elämääsi houkuttelemaan, voit sytyttää myös vihreän kynttilän.

Astellessasi omalla luontopolullasi anna hengityksesi tasaantua ja rauhoittua, syventyä juuri sinulle sopivaan rytmiin. Saatat tuntea sydämesi sykkeen, sen tasaisen rummutuksen.

Pysähdy hetkeksi ja luo ajatuksellasi itsellesi juuret jalkapohjistasi alas maahan. Juuresi kasvavat ja levittyvät, yhä laajemmalle ja syvemmälle. Tunnet maan lämmön ja turvan, kun juuresi kiinnittävät sinut juuri tähän hetkeen. Tunnet, kuinka Äiti Maan energia nousee ylös juuriasi pitkin ja täyttää koko kehosi ja energiakenttäsi, suojaten sinut täydellisesti. Voit tuntea Äiti Maan sydämen sykkeen, sen turvallisen, tasaisen rummutuksen ja tunnet, kuinka oman sydämesi syke yhdistyy sen rytmiin. Vietä hetki aikaa tässä, sen verran kuin se sinusta hyvälle tuntuu.

Katsele luontoa, joka sinua ympäröi. Luonto jakaa meille jatkuvasti ja pyyteettömästi kauneuttaan, tyyneyttä ja rauhaa, toivoen, että huomioisimme ja ottaisimme sen vastaan. Sateenkaari on aina suuri lahja luonnolta ja muistutus siitä, kuinka tärkeää on huomioida ja kiittää kaikista lahjoista elämässämme.

Vietä hetki siinä, luonnon sylissä, oikeasti kulkien tai ajatuksesi askelin ja laske sinne kaikki kiitollisuuden aiheesi tästä päivästä. Ripottele niitä puiden oksille ja kivien koloon, anna osa tuulen vietäväksi ja aseta ainakin yksi veden virtauksen mukaan. Ojenna kiitoksesi auringon säteeseen, josta se voi loistaa kaikkialle, pilven reunalle, sadepisaraan ja taivaan tähtöseen.

Jos mahdollista, etsi taivaalta täysikuu tai sulje silmäsi ja kuvittele se silmiesi eteen. Tunnet sen heijastavan hopeisen auringonkultaisen valon ihollasi ja se lämmittää sinua suloisesti. Voit aistia, kuinka tuo ihana valo ympäröi sinut täydellisesti ja täyttää jokaisen solusi. Hengität tätä täydenkuun energiaa, joka vahvistaa kykyäsi luoda elämääsi juuri sellaiseksi kuin haluat ja on sinulle parasta.

Tiedät, että juuri kylvämäsi kiitollisuuden siemenet kasvavat Äiti Maan suojassa ja Isä Taivaan rakkaudessa, maassa, ilmassa, tulessa ja vedessä. Siinä on myös kaikki, mitä sinä todella tarvitset. Maailmankaikkeus ottaa vastaan sinun kiitollisuutesi ja läsnäolosi tässä hetkessä ja lähettää luoksesi lisää aiheita onnellisuuteen ja kiitollisuuteen. Olethan valmis vastaanottamaan?

Kun olet valmis, hengähdä muutaman kerran vähän syvempään ja anna tietoisuutesi pikkuhiljaa palata takaisin siihen tilaan, missä olet. Tunnet kehosi painon ja ääriviivat. Vielä ennenkuin avaat silmäsi, tunnustele alustaa jalkojesi alla ja tiedosta, että kauniit juuresi maadoittavat sinut ja Äiti Maan rakkaudellinen turva on ympärilläsi tässä elämässäsi joka ikinen hetki.

Voit palata tälle kiitollisuuspolullesi uudestaan, milloin tahansa, ja käydä tarkistamassa, kuinka kiitollisuuden siemenesi ovat itäneet ja lähteneet kasvuun. Huomioimalla ne ja sirottelemalla niiden juurille lisää kiitollisuuttasi saat ne kasvamaan entisestään.
Päivänä, jolloin olet väsynyt, voit kulkea samaa luontopolkua ja huomata piilottamasi kauniit kiitokset. Väsymyksesi väistyy ja voit tuntea jälleen elämäsi rikkauden, ilon ja rakkauden.


Iloa, valoa, rakkautta ja runsautta
tähän täydenkuun päivääsi
<3 Margitilta