Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Kaikki kodit kuntoon

Tulevina kauniina kesäöinä saamme ottaa vastaan kesäyön valon lisäksi myös täydenkuun valoa ja energiaa. Elämme näin koko vuodenkiertomme valoisinta aikaa. 
Täysikuu heijastaa meille auringon valoa nyt kauriin tähtimerkissä ja energiallisesti se antaa meille voimaa kasvattaa omia voimavarojamme ja huolehtia omasta kodistamme.

Kauriskuupäivä on aina omasta kehosta, kauneudesta ja hyvinvoinnista huolehtimisen päivä. Kauriskuupäivänä lämmitettyyn saunaan tai omaan kylpyhetkeen kannattaakin varata mukaan ihon kuorintaan ja karvanpoistoon tarvittavat tuotteet. Lämpimässä löylyssä, kylvyssä tai suihkussa kuorittu iho voi sitten ottaa vastaan myös keskikesämme rakkaudellisen auringon, ravitsevan veden, virkistävän tuulen ja maadoittavan maan voiman.

Muistathan, että kauriskuupäivänä poistetut karvat kasvavat takaisin hitaammin ja heikommin, vastaavasti silloin huolletut kynnet kasvavat vahvoina ja liuskoittumattomina aina seuraaviin kauriskuupäiviin saakka. Myös lemmikkien kynsien leikkaus kannattaa ajoittaa aina kauriskuupäiviin. Näistä ja monesta muusta kehosi hyvinvointiin liittyvästä jutusta saat vinkin aina Kuu kehossasi-facebookryhmässä. Löydät sen tämän linkin kautta   
https://www.facebook.com/groups/268464373665094/

Oman kehon hellimisen hetkellä myös mieli ja sielu lepäävät, onhan kehomme sielumme koti tässä tärkeässä ja ainutlaatuisessa elämässä.

Saman mahdollisuuden kehon ja mielen rentoutumiseen tarjoaa aina meidän niin kaunis luontomme. Kauniista kesästä kannattaakin nauttia jokaisella aistilla ja jokaisella mahdollisella hetkellä. Tämä kesäkuun täysikuu lupaa energiallaan huolehtia kodistasi, jotta voit itse nauttia ja ladata akkujasi.

Jos tunnet, että kotisi tarvitsee myös sinun huolenpitoasi, täydenkuun jälkeen seuraavat kaksi viikkoa eli koko vähenevän kuun aika antaa sinulle siihen oman voimansa. Pölyt, liat, tarpeettomat tavarat ja energiat  irtoavat helposti ja antavat näin tilaa uusille ideoille, asioille ja energialle. 

Ota siis vastaan kuun voima ja luo sielusi ja kehosi kodista juuri sellainen kuin sen toivot olevan.Ihanaa kesäkuun täydenkuun valoa ja voimaa sinulle <3 Margitilta