Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 12. kesäkuuta 2018

Ymmärrys ja yhteistyö


Huomenna auringon laskiessa horisonttiin, lähestulkoon yhtäaikaa, tarkalleen kello 22:43, syntyy kesäkuun uusikuu. Myös Kuu on silloin kaksosen tähtimerkissä antaen meille jälleen uusien alkujen ja mahdollisuuksien energiaa.

Tämä ajankohta vahvistaa erityisesti uuden oppimisen, tarkkaavaisen ja uteliaan huomioimisen, sekä tietoisuuden kehittämistä. Omaan intuitioon kannattaa tänäänkin luottaa, kun tietoisuuteen saattaa tulla uusia ideoita ja mahdollisuuksia, erityisesti omaan työhön liittyvissä asioissa. Muistathan, että oma aito ilo ja innostus ovat merkkejä myös siitä, että olet oikeassa työssä ja toteutat itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Ellei niin ole, tänään on hyvä pysähtyä pohtimaan, mitä voisit asialle mahdollisesti tehdä.

Tämän uudenkuun energiassa on hyvä pysähtyä myös tarkastelemaan omia sisaruussuhteita. Uusikuu kaksosen tähtimerkissä lisää sisarusten välistä ymmärrystä. Jos sinulla on sisko tai veli, jonka kanssa et hetkeen ole ollut yhteydessä, mitä jos vaikka soittaisit hänelle tänään.

Mikäli tänään tunnet, että haluat hetkeksi syventyä pohtimaan omaa työtilannettasi, oli se sitten nykyinen tai vasta haaveissasi oleva työpaikka ja mahdollisuus, voit tehdä sen kirjoittamaani visualisaatioon nojaten. Löydät sen sivulta Kesäkuun uudenkuun visualisaatio https://kuunvarina.blogspot.com/p/kesakuun-uudenkuun-visualisaatio.html

Ihanaa uudenkuun iltaa ja yötä sinulle <3 Margitilta