Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Tyyneys ja rauha tähän elämäsi hetkeen

Kauniiseen syksyiseen iltaan meitä kutsuu hiljentymään lokakuun täysikuu, joka heijastaa auringon säteet härän tähtimerkistä. Hipsi siis  ulos ja etsi taivaalta tuo kuun loiste ja anna sen koskettaa kasvojasi tai sytytä pöydälle kynttilä ja anna sen loisteen tehdä sinulle sama: löytää syvä rauha ja tyyneys omasta sisimmästäsi riippumatta kaikesta siitä, mihin elämä sinut tänään on asettanut ja haastanut. Hengitä rauhassa tuota tyyneyttä.

Anna tämän täydenkuun energian tyynnyttää kaikki mielesi luomat murheet. Olet ehkä huolissasi ajasta, energiasta ja rahasta, kuinka saat kauttasi näiden energioiden virtauksen olevan riittävää. Tämä täydenkuun hetki muistuttaa sinua, että mitä enemmän annat, sitä enemmän saat. Ole siis kiitollinen kaikesta siitä, mitä voit tänään antaa ja ota kiitollisuudella vastaan kaikki, mikä sinulle vastaan annetaan.

Tähän iltaan hiljentyessäni, tiedän sen, kuinka elämän antamia vaikeuksia on vaikeaa hyväksyä saati niistä kiittää, mutta teen sen silti. Ymmärrän, että kaikki tämä on tarpeen kokea, jotta sieluni tässä elämässä, tässä kehossani saa mahdollisuuden tehdä ja oppia sen, mitä varten se on tänne syntynyt. 

Täydenkuun hetki on aina itsekiitoksen aika ja vaikka sekin on tosi vaikeaa, teen senkin silti. Toivottavasti tämä ihana täydenkuun aika antaa sinulle tyyneyden voimaa tehdä samoin.



Rakkaudella <3 Margitilta