Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Tasapainoilua



Tämä maaliskuun täysikuu kylpee ensi yönä auringonvalossa vaa'an tähtimerkissä ja sen energiassa voimme vahvistaa itseluottamustamme ja omaa vahvuuttamme. Tämän täydenkuun energiassa onkin hyvä aika tehdä päätöksiä ja tuoda rohkeasti julki oma mielipide. 

Se ei ole aina helppoa. Vaikka sisimmässään tietääkin varmasti, mitä itse haluaa ja mitä pitää tehdä, silti päätöksiä on joskus vaikeaa tehdä. Monta kertaa päätöksien tekemiseen vaikuttaa hyvin moni asia. 
Tunnistatko itsesi tästä? Sinulla on haave, jonka toteuttamisen mahdollisuuksiasi puntaroit näin: Vaakasi toisella puolella on omat unelmasi. Toisella puolella on pelkoja, uskomuksia ja odotuksia, jotka ovat joko omia luomuksiasi tai jonkun muun, jotka olet kuitenkin aivan itse sinne asettanut. Pelkojen, uskomusten ja odotusten kanssa samalle vaakakupille asetat vielä tahdikkuuden ja hienotunteisuuden. 
Katselet näin vaakaasi, se taitaa olla aika kallellaan, vai mitä? 
Oma haaveesi tuntuu ehkä kovin pienelle ja painottomalle, vaikka tiedät sen merkityksen sinulle itsellesi. 

Tässä hetkessäsi, tämän täydenkuun energia antaa sinulle voimaa ja vahvuutta tarkastella tilannettasi korkeammasta näkökulmasta. Näin saat mahdollisuuden nähdä kaiken kokonaisuuden ja oman osasi sitä. 
Näet, mitä kaikkea olet kokenut ja voit huomata, että olet toiminut ja tulet aina toimimaan jokaisessa hetkessäsi niin hyvin kuin mahdollista. Jos et, voit olla itsellesi armollinen ja löytää tavan korjata asiat. 

Tänään myös ilmaelementin voima ohjaa ajatuksiasi juuri oikeaan suuntaan ja voit löytää uusia vaihtoehtoja, joita et läheltä ole välttämättä koskaan edes huomannut. Arjen haasteetkin asettuvat omaan mittasuhteeseensa ja voit nähdä oman unelmasi selkeämmin pidemmänkin matkan päähän. 

Muistathan, että oikea tienviitta pitkällekin tielle, elämänpolulle, on aina ilo ja innostus, jota tunnet. Jos liian pitkään pelkäät haavoittavasi ja loukkaavasi toista, jos lähdet omaa elämänpolkuasi seuraamaan, se saattaa jäädä kokonaan kulkematta.  
Ilmaelementti auttaa sinua pohtimaan tasapuolisesti myös tätä. Voit löytää tasapainon huomioida muut, ilman, että uhraat itsesi ja unelmasi.

Tämän täydenkuun energiasta voit ammentaa voimaa tuoda julki oma mielipiteesi ja myös pyytää ansaitsemaasi oikeutta, jos tunnet, ettei sinua ja mielipiteitäsi kunnioiteta tarpeeksi.

Toivottavasti oma unelmasi on tarpeeksi suuri ja halusi sen toteuttamiseen niin painava, että vaakasi asettuu juuri niinkuin on sinun ja kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. Muistathan, että sinä itse päätät, mitä  pelkoja, uskomuksia ja odotuksia omaan vaakaasi asetat ja kuinka paljon ne painavat.


Voimallista täydenkuun aikaa juuri sinulle <3 Margitilta