Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 2. heinäkuuta 2019

Rakkaus ympärillämme


Tänä iltana luonto jälleen hiljentyy, on uudenkuun syntymän hetki, jota värittää myös auringonpimennyksen energialliset värikynät. Auringonpimennys ei näy meillä, mutta sen voi silti aistia hyvin voimakkaastikin. Sen vaikutus saattaa tuntua jo jonkin aikaa ennen varsinaista pimennystä, tai vasta viikkojen jälkeen. Tämä  kuun hetki väreilee ravun tähtimerkin energiaa vahvistaen kaikkia tunteitamme ja vaistojamme, erityisesti kotiin, perheeseen ja äitisuhteisiin liittyvissä asioissa. Saatat myös tuntea erityistä vetoa veden äärelle. 
Kun pimennys tapahtuu omassa aurinko- tai kuumerkissäsi, on sen merkitys elämääsi todennäköisesti vielä suurempi. Jos siis olet aurinkomerkiltäsi rapu, voi tämä auringonpimennys tuoda sinulle uusia kokemuksia,  kuumerkiltään ravut voivat puolestaan tuntea pimennyksen vaikutuksen vielä syvemmin tunneperäisiin asioihin. 

Juuri nyt syntyvä rakkaudellinen voima houkuttelee meitä ajattelemaan, tuntemaan ja toimimaan kaikessa rakkauden ja ilon energialla. Se haastaa meidät tutkimaan, tunnustelemaan ja tunnustamaan omia tunteitamme. Kesäisen luontomme hiljaisuudessa ja rauhassa sitä on hyvä tehdä. Kun hengittää sisään luonnon rauhaa ja avaa kaikki aistit sitä havainnoimaan, voi huomata, kuinka mieli tyyntyy ja asioita voi päätyä tarkastelemaan myös hieman eri näkökulmasta. Veden viisaus on jokaisen saavutettavissa ja opastaa meitä näkemään ja ymmärtämään myös elämän hankalien asioiden korkeamman merkityksen rakkauden silmin. Näin voimme muuntaa pelkoon perustuvan suhtautumisen rakkaudeksi ja kasvu kaikilla tasoilla voi alkaa. Tämän suuren rakkauden kokemista vahvistaa vielä tämän  syntyvän kuun voima, joka vahvistaa tahtoamme rauhan ja turvallisen ympäristön luomiseen itselle ja läheisille, kotona ja kodin ulkopuolella.
Luonnon kauneutta aistien, onkin helppo suunnata rakkaudellinen huolenpito myös ympäröivään luontoon. Tiesithän, että omalla ajatuksellasi on voima puhdistaa maata, ilmaa ja vettä. Sillä voit myös tyynnyttää tuulen ja saada auringon esiin. Tästä tekemästäsi palvelutyöstä Äiti Maa ja sen luonnonhenget palkitsevat sinut aina moninkertaisesti.


Tämän uudenkuun ravun energia voimistaa myös kaikkia aistejasi, myös kykyäsi nähdä, kuulla, tuntea ja tietää käyttämättä fyysisiä aistejasi, omaan intuitioosi luottaen. Kesäisessä luonnossamme ympärilläsi pörräävät luonnonhenget kihisevätkin innosta ja odotuksesta, jos vaikka hetkistyisit huomaamaan myös heidät. Menninkäiset kivenkolossa, ilmanhenget oksistoissa, vedenhenget veden peilauksessa ja tulentaitajat laskevan auringon viimeisessäkin säteessä, keijukaiset kukkasissa ja valtavat puunhenget, jotka sinua ympäröivät suojellen. Huomaatko? 
Iltakävelylläsi ota kengät pois, jotta voit tuntea myös Äiti Maan maadoittavan rakkauden ja tuen, joka on käytettävissäsi aina. 
Kun viimein sitten maltat kömpiä omalle yöpuullesi, muistathan, että voit vastaanottaa tämän syntyvän uudenkuun viestejä myös unissasi.

Kaunista ja rakkaudellista uudenkuun iltaa ja yötä sinulle <3 Margitilta