Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 28. syyskuuta 2019

Kaunista ja rakasta



Tänä iltana syntyy jälleen uusikuu. Tämä syyskuun lopussa syntyvä uusikuu ilmaelementin vaakamerkin energiassa antaa meille mahdollisuuden avata aistimme todelliselle kauneudelle ja rakkaudelle. Meitä ympäröivä syksyyn riisuutuva luontomme herätteleekin meitä havainnoimaan juuri tämän elämän peruselementin kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

Minulle henkilökohtaisesti on tämä aika kauniissa vuodenkierrossamme aina ollut se kaikkein haasteellisin. Kesällä syntynyt tuntee aina pientä kuolemaa syksyn hetkellä, joka itseasiassa on ollut juuri se hetki, kun oma elämä tällä planeetalla on alkanut. Elämä on onneksi ohjannut minua omaan kotiin. Luonnon ja veden ympäröimänä, olen voinut avata kaikki synnyinlahjaksi saamani aistini arvostamaan jokaista elämääni hetkeä, myös syksyä.

Tänäkin aamuna heräsin siis taas kiitollisena kaikesta, mikä minua ympäröi. Erityisesti kiitin siitä, että tänään voin ottaa omaa aikaa ja kirjoittaa tämän uudenkuun päivityksen, vaikkei minulla ollut ajatustakaan siitä, mitä kirjoittaisin. 

Istun ja tuijotan kaukaisuuteen, niin pitkälle kuin tänään tyyni järven pinta myötä antaa. Herään huomioon, ihan lähellä. Joutsenten tämän kesän poikaset ovat rantautuneet siihen ihan rantaoven eteen. Teputtelevat siinä keittiön ikkunan alla ja minä olen ihan hiljaa. Kaksi heistä lipuu hiljaa takaisin veteen, yksi siekkailija astelee  vielä ikkunan alla.  Samassa hetkessä rantaan tulee aikuinen joutsen ja estää viimeisen poikasen pääsyn veteen. Se pakenee pitkälle ylös rannalle, tietä pitkin, naapurin tontille. Sen hetken kauneus ja rakkaus on vaikea tavoittaa, vaikka ymmärrän sen olevan luonnon lainalaisuutta ja kiertokulkua. Olemme kaikki osa sitä.

Kauneus ja rakkaus - tämän uudenkuun antamat energiat. Toivon, että hän, äärettömän kaunis ja rakas joutsenenpoikanen saa sen kaiken voiman tänään pimeältä taivaalta. 

Se on tarjolla meille jokaiselle.

<3 Margitilta