Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 16. marraskuuta 2013

Iloa, valoa ja väriä päivääsi

Tämä aika on sellaista, että kovin helposti ilo, valo ja värit unohtuvat ja häviävät arjen rutiineihin, ehkä huoliin ja  murheisiinkin. Syksyllä varsinkin, kun kaikki valot ja värit luonnostakin häviävät. On helppo painua alas arjen harmauteen.

Minulle kävi niin. Ensin pyristelin ja pyristelin sitä tunnetta vastaan, mutta mitä enemmän rimpuilin, sitä syvemmälle mustaan ajauduin. Viimein en voinut muuta kuin pysähtyä. Vedin henkeä, syvään henkeä. Uudestaan ja uudestaan.

Pikkuhiljaa, hengityksen myötä, mustaan alkoi ilmestyä pieniä valo-ja väripilkkuja. Niitä oli mukava tarkkailla suljettujen silmien suojassa. Näin vähä vähältä sain elämääni takaisin iloa, valoa ja värejäkin.

Olen siitä hyvin kiitollinen. Tunnen olevani pitkästä aikaa enemmän oma itseni ja siitä syystä haluaisin jakaa tätä iloa, valoa ja värejä.

Olen kutsunut koolle muutamia ihmisiä, jotka ovat antaneet minulle iloa ja valoa, siksi sinutkin olen kutsunut mukaan. Jutellaan ilosta, valoista ja väreistä, värien vaikutuksesta mieleen ja kehoon. Kuunnellaan kuun ja hengityksen rytmiä.

Olet sydämellisesti tervetullut.