Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

perjantai 22. marraskuuta 2013

Ihan voittajafiilis!

Ensimmäiset väri-illat on nyt oikeesti pidetty ja mulla on ihan voittajafiilis. Olen voittanut itseni, ja se tuntuu hyvälle.

Oma uupumus mahdollisti minulle lopulta sen, että pääsin etsimään itseäni. Matkalla löysin yrtit, kivet, kuun ja värähtelyt. Reikin, kehon ja mielen yhteenkuuluvuuden ja kielen. Ja lopulta ne värit, jotka olin hukannut. Mutta ennenkaikkea löysin energian, joka virtaa meissä kaikissa ja joka paikassa, joka hetki. 

Nyt hieman ehjempänä ihmisenä, minusta olisi ihana jakaa tätä reppuni sisältöä kanssasi.

Tällä viikolla repusta kaivettiin esille jo musta väri ja tarkoitus on jatkaa, joka kuukausi yksi väri ja sen vaikutus kerrallaan, tutustutaan myös samalla taajuudella värähtelevään chakraan ja sitä kautta myös kehon ja mielen osaan joka sille värille sykkii.
Kesään mennessä olisi koko kroppa käyty läpi.

Suuri kiitos sinulle joka olet jo mukana ollut. Oli ihana kuulla ja nähdä, että tämä mun ideani saattaa toimia ja tehdä sen, mikä sen tarkoitus on ollutkin: saattaa meitä tämän "ajan, joka pitäisi hävittää kalenterista" yli ihan huomaamatta. Jospa meillä jokaisella olisi kevääseen mennessä pieni reppu pakattuna myös tuleviin pimeisiin aikoihin...

Riikan kanssa laitetaan tänne juttuja, joista voitte käydä muistelemassa mitä on jo jutusteltu, mustasta väristä ja sen kanssa samalla taajuudella värähtelevästä maatähtichakrasta, reikistä, väriterapiasta ym. Näin myös sinä, joka et paikalle päässyt, olet mukana ihan joka hetki.

Ja kyllä, laitan tänne tarinaa myös kuusta ja sen rytmistä, ken sen tahtiin haluaa itseään ja elämäänsä rytmittää. Tänään ja huomenna on muuten hyvä päivä kastella kukat ja pestä pyykkiä. ;)

Pukeudutaan vaan siihen turvalliseen mustaan, mutta muistetaan lisätä sinne ripaus vaikka joulunpunaista. Paitsi sinä, siskoni, joka kärsit niistä rytmihäiriöistä. Pysy sinä siinä vihreässä ja jos ihan välttämättä haluat käyttää punaista, niin sitten vaaleanpunaista. 

Joulukuun väri-illasta oli jo sen verran puhetta, että kahvit keitettäisiin silloinkin, mutta mietittiin niitä päiviä, kun vissiin se kuun kolmas keskiviikko ja torstai on just joulujuhlapäiviä, että jos pidettäisiin silloin jo tiistaina 17.12. ja keskiviikkona 18.12. Sama aika ja paikka, eli Blackstagella ilta seitsemältä. Jokainen voi itse katsoa kumpi päivä käy ja tulla jos sille tuntuu, että joulunpunainen kiinnostaa...
Ja jos mielessäsi on ystävä, jolle haluat tätä jakaa, 
ota ihmeessä mukaan.

Minulle saa jutustella, tänne tai sähköpostiin
margitkin@luukku.com tai puhelimeen 0400456241
Iloa, valoa ja väriä sinulle tähän päivään
Margitilta =)