Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukuun väri-ilta

Mietin vain, että missähän universumissa ja ajassa tässä eletään. Niin, joulukuun kahdestoista on tänään ja tähän aikaan on tottunut yleensä liittämään lumen valkoisen, taivaan mustan ja joulun punaisen, vaan mitä näkyi luonnossa tänään? 
Hetki sitten katselin keittiön ikkunasta, miten järven päällä kaartuu täydellinen sateenkaari kaikkine väreineen ja järven jääkuoren pinnasta hehkuu mintunvihreää, sinistä, vaaleanpunaista ja lilaa. Ihan uskomatonta. Ja niin olin haltioissani, etten ymmärtänyt edes yrittää kuvata tuota kaikkea. Varmaan parempi niin, en koskaan saa vangittua valokuviin niitä todelisia värejä, joita näen.

Ja nyt tuntuu ihan tylsälle kutsua sinua viettämään VAIN punaista väri-iltaa...Niin, miksei joulukuu voisi hehkua kaikissa noissa näkemissäni väreissä. Itsestähän se on kiinni, mitä kokee...


      Jokatapauksessa kutsun sinut nyt kuitenkin siihen "vain"
JOULUKUUN PUNAISEEN VÄRI-ILTAAN
Istutaan iltaa joulukuun kolmantena keskiviikkona ja nyt poikkeuksena myös päivää ennen eli tiistai-iltana.
Aika ja paikka sama molempina iltoina eli  
BLACKSTAGE tattoo-studiolla kello 19.00 
tiistai 17.12. ja keskiviikko 18.12.
Tule, kumpi ilta itsellesi paremmin sopii ja ota ystävä mukaan, jolle haluat värejä jakaa. Jos ystäviä on mukana paljon, voidaan pitää alkuun pikakertaus marraskuun mustasta, niin pääsee jokainen "juurta myöten" tarinaan mukaan.
Olet sydämellisesti tervetullut.

Kiva, jos laitat viestiä tulostasi ja mahdollisista ystävistä, niin tiedän, montako joulutorttua paistan...
Tähän tai sähköpostiin margitkin@luukku.com 
tai puhelimeen 0400456241.
 
Lämmin joulunpunainen halaus sinulle
Margitilta