Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Uusikuu härässä - tänään jätetään MITEN enkeleille

Ensimmäinen kurssiviikonloppu on nyt takana. Vähän sama fiilis kuin tämän Kuunvärinän kanssa. Luulin, että tämähän on ihan simppeli juttu, kasataan vaan asiat kokoon ja täts it, mutta kuinkas sitten kävikään. Juttu olikin sitten jotain ihan muuta, itsensä haastamista ennenkaikkea. Mietin taas, olisinko ryhtynyt, jos olisin tiennyt ja tiedän, että TODELLAKIN OLISIN !

Toki sain mukaani kaiken sen, minkä vuoksi mukaan hain. Ison kansion tuhtia käytännön opetusta miten itse opettaa parhaalla mahdollisella tavalla, ideoita, kannustusta ja ennen kaikkea uskoa itseen. Eli työkaluja.

Mutta sitten se muu. No, nytpähän ainakin tiedän myös sen, miksi tämän kaiken tekemiseen se palo on ollut, miksi viimein sain sen suuni auki ja aloin tekemään, ja miksi se oma mieli on niin kärsimätön. 
Moni asia omassa itsessä selkiintyi. Vähän hirvittää, mutta tiedän että selviän.

Kotiinpaluu oli mielenkiintoinen juttu. Sunnuntaina Ulla sanoi, että periaatteessa kaikilla pitäisi nyt olla suunnitelma syksyyn asti jo selvillä, kurssikalenterit ja -aiheet sun muut. Minä pienessä mielessäni hiljaa ajattelin, että ei mulla ikinä, mutta eilen kun istuin autossa koirien kanssa pari tuntia keskussairaalan parkkihallissa, kirjoitin ylös ideiota, joita päähän putkahteli ja pian huomasin, että lokakuun kolmanteen keskiviikkoon laitoin kalenteriin viimeisen Kuunvärin. Ja mä olin jo vähän murehtinut sitä juhannusta, että kun silloin on se viimeinen väri. Toivottavasti jaksatte ja pystytte ja haluatte mukana näitä portaita kiivetä.
Toinen mielenkiintoinen juttu oli se, että kun menin ruokakauppaan, parkkipaikalla oli yhtäkkiä yksi teistä ja toinen huiskutteli sieltä kauempaa ja kolmannen veli oli vieressä Sepon juttusilla (veli on mun mielestä niin lähellä, että sama kuin sinä kolmaskin olisit siinä ollut).
Kolmas mielenkiintoinen juttu oli se, että koko viikonlopun mulla oli molemmissa lonkissa sen pallopäisen reisiluun tilalla terävä heinäseiväs, joka pisti joka askeleella ja joka asennossa niin terävästi johonkin hermoon, että hyvä kun ei lähtenyt taju.
Tänään ei tunnu enää yhtään mitään. Uskomattoman ihana on tämä kroppa, joka elää niin mukana tätä kaikkea. Niin, Perusteet-kurssiahan minä kävin, ja heitin pois kaikka vanhat uskomukset ja käsitykset ja otin vastaan uuden, jonka kantaminen vielä vähän hirvittää...

Tänään syntyy uusikuu härässä. Se merkitsee vaurautta, rauhaa ja harmoniaa, säästämistä ja taiteellisia kykyjä. On hyvä aika kehittää vaurauteen, säästämiseen, hankkeen rahoitukseen ja pitkällisiin suunnitelmiin liittyviä asioita. Myös kodin tasapainoon, rakkauteen ja pitkäaikaiseen paranemiseen ja henkisen tasapainon löytymiseen liittyvissä asioissa. Aamen.
Käyttäkää tytöt uudenkuun energia hyväksi nyt ja tehkää pilviin asti ulottuvat suunnitelmat vailla minkäänlaisia epäilyksiä miten ne toteutuu. Jätetään se MITEN enkeleille.