Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Ylpeydenaiheita

Ihan pakko laittaa viestiä tänne teille typysille myös.
Juhannuksen hiljaiselon jälkeen avasin koneen ja kävin mielenkiinnolla katsomassa joko mun ope on laittanut kuulumisia omasta juhannuksestaan.
Ulla kun niin vaatimattomasti vietti oman juhannuksensa ja kesäpäiväntasauksensa Yorkissa Diana Cooper Foundationin tapaamisessa Dianan ja monen muun kanssa.
Käykääpä itse katsomassa Ullan blogista kuulumiset. www.seitsemastoista.blogspot.fi

Ihanaa nostetta sain ainakin itselleni tähän päivään, siksi sitä jaan teille myös. Mielenkiinnolla odotan nyt päivitystä Ullalta noihin chakrajuttuihin, ennenkuin tehdään yhtään mitään omassa illassamme. Saadaan todellakin sitten tuoreita juttuja opittavaksemme...
Vaikka vaikeuksia on, me tiedetään minkä vuoksi niitä on ja miksi me niistä kaikista selviydytään, jokainen tahollamme ja tavallamme, eikö niin.
Ulla ei ole niitä kaikkein halaavimpia ihmisiä, sille laitoin pienen ja sievän, ehkä vähän englantilaistyyppisen halin, mutta teitä halin nyt niin että... tuntuu!