Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 9. syyskuuta 2014

Kultaista keskitietä

Huikeiden energioiden päivä meillä tänään.
Täysikuu kaloissa on erinomaista aikaa unien tutkimiseen ja meditaatiokokemusten analysoimiseen. Joo, itse heräsin viime yönä sellaiseen sätkyyn, että eipä meinannut uni enää tulla. Täytyy sitä tänään vielä mietiskellä, mitä mahtoi minulle yrittää kertoa...
Tänään on myös hyvä keskittyä ajatuksiin ja tekoihin, joista on hyötyä muille.
Tänään on myös tuplaysipäivä. Kovasti meitä muistutellaan keskittymään siihen omaan tekemiseen, omassa keskuksessa pysymiseen ja oman energian ylläpitämiseen.
Eli oisko kultainen keskitie tänäänkin se oikea tie kulkea.
Huolehtimalla ja keskittymällä omaan hyvinvointiin jaksaa parhaiten tehdä ja ajatella asioita myös toisten parhaaksi.
Ihanata täysikuuta!