Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Muistutusta

Pitkä aika on vierähtänyt siitä kun viimeksi olen tänne kirjoittanut, mutta se johtuu pitkälti siitä, että kuluneen kuukauden aikana olen kirjoittanut ja käynyt läpi koko kulunutta vuotta. On se muuten hieno vuosi ollutkin, kiitos sinulle.
Lähipäivinä laitan tänne "päivitetyn" tekstin jokaisesta väristä ja chakrasta. Nöyrä pyyntöni onkin nyt, että kävisit ne lukemassa läpi ja laittaisit minulla suoraa ja rehellistä palautetta kirjoittamastani. Johdanto-osiosta käy ilmi tarkoitus, miksi olen sen kirjoittanut, siihenkin saa ottaa kantaa. Jännittää ihan sairaasti, mitä tästä tulee. 
Mielenkiintoinen kuukausi on ollut. Pikakelausta ja -kokemusta myös kaikista aiheista, joita kulunut vuosi on eteen tuonut. Muistat varmaan, kun illanvietoissamme puhuin siitä, miten joka kuukausi olin omassa elämässäni "joutunut" kohtaamaan asioita. Muistan, miten kohti yläpäätä mentäessä ne jotenkin rauhoittui. Nyt tiedän miksi. Kaikki ne on käyty läpi nyt.
Tiedän, että moni meistä on joutunut kohtaamaan luopumista lähiaikoina, tavalla tai toisella. Se saa aikaan monenlaisia tuntemuksia. Tunnetiloja on niin monenlaisia. Niitä jos mietit, heti putkeen  muistutan sinua nyt siitä, että tähän elämään, tälle planeetalle, tähän hetkeen on tultu juuri siitä syystä, että saamme kokea erilaisia tunnetiloja. Ja että kaikki tapahtuu täydellisesti, oikealla ajoituksella ja tavalla. Siitä muistutan itseänikin joka päivä.