Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Viimeinen kuunvärinä

Täydellistä ajoitusta =)

Kiitos vaan Heinille, että aikaistit meidän kivi-iltaa yhdellä päivällä. Tänään ei olisi ollut yhtään niin kiva iltaa valmistella, koska meillä ainakin sataa nyt vettä ihan reilusti ja maahan asti. Käytin just koirat ulkona ja nyt on sisällä kolme märkää narttua. Päitä puistellaan kilvan, niin että seinät ropisee. Tulee suursiivous samalla. Hyvä mieli eilisestä, illan tunnelmasta, kuusta ja kaikesta. Kiitos vaan teille.
Ja Riikka, jos haluat, sun kivi-ilta pidetään sitten kun sulle sopii.

Oli illalla vähän puhe siitä viimeisestä chakraillasta myös. Kalenteria kun tänään selasin, tuo syyslomaviikon jälkeinen 

keskiviikko 22.10.2014

tuntuisi ihan täydelliselle päivälle. Kahdestakin syystä: seuraavana päivänä on uusikuu ja silloin tulee tasan vuosi siitä, kun yöllä idean kuunvärinästä sain. Eli pidetään...

Viimeinen chakrailta

meillä saunalla

klo:18.00

Ottakaa omat maadoittavat kivet silloin mukaan, turmaliini, hematiitti, obsidiaani, musta onyksi, "mysteerikivi", mikä tahansa hyvälle tuntuu. Toki muutkin kaverit voi ottaa mukaan.=)
Kovasti toivon, että kaikki pääsis silloin tulemaan, niin saatais päätökseen tän vuoden työ.
Aloitan sitten kuunvärinän kanssa uuden kierroksen, en ihan samalla tavalla, mutta samoista aiheista.;)

Ja hei, nauttikaa tänään täysikuun energiasta, vaikka se pilven takana onkin. Täysikuu on tänään oinaassa ja se tarkoittaa hyvää aikaa etsiä uusia ystäviä ja lisätä intohimoa rakkaussuhteeseen.
Muistuttaa myös musiikin merkityksestä elämässä ja rituaaleissa.
Tästä eteenpäin kaksi viikkoa on aivan loistavaa aikaa jälleen kerran päästää irti asioista. Luopumista, luopumista ja luopumista kaikesta vanhasta, mikä ei enää palvele korkeinta parasta. Ajatusmalleja ja uskomuksia varmaan enää lähinnä ja siksi niin vaikeita. Mutta kannattaa tehdä sitä ihan itse ja vapaaehtoisesti. Tai voihan sitä tietysti tehdä vaikeammankin kautta...