Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

tiistai 13. tammikuuta 2015

Palautetta pliis

Kyllä voi pienen ihmisen ego pistää hanttiin viimeiseen asti. Jonkinsortin synnytys tai kuoriutuminen tässä on tainnut käynnissä olla, olisko jo ohi kuitenkin, häh? Jotta kaikki menisi tällä kertaa varmuudella loppuun asti, pyysin Ullalta vielä extra-avun. Katsotaan miten tämän pupusen käy...

Mutta lopultakin... Sivusta löytyy nyt loput tekstit. Ikuisesti kiitollinen, jos ehdit käydä niitä vilkaisemassa ja antaa minulle rehellistä palautetta. Katotaan sitten mitä muokataan ja mihin sen jälkeen mennään. Itselleni on vielä vähän epäselvää, jatketaanko samaan syssyyn neljännen ja viidennen harjotukset, se selvinnee.
Pari viikkoa annan sivujen olla täällä esillä, pyydän muutamaa ihmistä niitä lukemaan ja otan ne sitten pois, ennenkuin jaan sivuosoitteen uusille ihmisille.

Toinen uutinen on se, että tiistaista 27.1.2015 eteenpäin on tarkoitus pitää studiolla illanistujainen joka tiistai-ilta kello 18.00. Kiitos Iralle =)
Laitan siitä taas kutsuja kaikille, jotka mieleen tulee. Samoin voit sinä laittaa rumpua soimaan ja kutsua mukaan ketkä parhaaksi näet. Kutsu on kaikille avoin. Toivottavasti saadaan mukaan hyvä porukka. 

Ajattelin, että eka illan teemana voisi olla se oman enkelin tapaaminen. Enkeleistä ja enkeliyhteyksistä vähän yleensä ja sitten visualisaatio oman enkelin tapaamisesta.
Siitä eteenpäin mennään porukan tarpeen ja toiveen mukaan, viikko kerrallaan. Itsellä olisi ideana tarjota enkeli-iltojen lisäksi, joissa voitais käydä läpi arkkienkeli kerrallaan, enkelihoidoja ym. myös henkisten lakien iltoja. Diana Cooperin kirja aiheesta on niin loistava opus, että ajattelin sitä lähteä yhdessä puimaan vähän vaikka lukuilta-tyyppisesti. Luetaan luku kerrallaan ja pohditaan yhdessä niin pirusti, mitä laki sisällään pitää. Uskon että oppisimme siitä paljon yhdessä itsekukin.
Tietenkin yksisarvisiltoja voisi olla, jos siihen innokkaita löytyy ja myös lemuriaa. Jos joukkoon tulee uusia ihmisiä, joita tutustuminen chakroihin, väreihin ja omaan kehoon kiinnostaa, niin tottakai väri-iltoja myös. Mukaan voi sitten tulla kukin omien aikataulujensa ja halujensa mukaan.
Eikös kuulostakin hyvälle?
Itsellä taas se sama pelko ja jännitys sisällä, mutta samalla niin ihana ilo ja into. Mun on vaan niin ihanasti pakko uskaltaa.

Sitten se minulle kaikkein hankalin asia, mutta pakko sitäkin on nyt miettiä. Minä en ole vielä sitä lottovoittoa saanut, eikä enkelit vielä ole suostuneet osallistumaan lainanmaksuun ja laskuihin, joten mun on pyydettävä illan suunnittelusta ja pidosta pieni rahallinen korvaus. Tämä minulla tökkii pahasti, mielelläni tekisin tätä ilman rahanvaihtoa, mutta tämä arkinen maailma tähän nähtävästi pakottaa.
Mikä olisi inhimillinen veloitus yhdeltä illalta siis? Missä menee kipuraja, ettei se estä osallistumasta vaikka joka viikko, jos sille tuntuu?

Rehellistä palautetta ja mielipiteitä siis pliis. Tehdään tästä yhdessä hyvä!