Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Perhosia vatsassa

Vähänkös minua jänskättää... Valmistaudun ensimmäiseen enkeli-iltaan Pihtiputaalla. Jutellaan enkeliyhteyksistä ja tutustutaan omaan enkeliin. Se onkin muuten jännä juttu, miten monelle tulee yllätyksenä se, miten oma enkeli onkin niin tuttu. Tuttu tottakai, onhan hänen kanssaan yhdessä taivallettu hetkestä toiseen, elämästä toiseen...

Sinä ja enkelisi olette sydämellisesti tervetulleita mukaan tänä iltana. Sama aika ja paikka.

Tiedusteluja ja ilmoittautumisia voi laitella:
Margitille 0400456241 tai margitkin@luukku.com

Muistakaa nauttia tänään myös täydenkuun energioista. Tänään on täysikuu leijonan merkissä ja se on hyvää aikaa toteuttaa omia päämääriä.

Ihanata täydenkuun aikaa jokaiselle!