Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 7. helmikuuta 2015

Lakiopinnot alkuun

Ensimmäinen ihan oikea enkeli-ilta oli juuri niin ihana kuin etukäteen olin ajatellutkin, vaikka lähes kaikki etukäteen ilmoittautumiset ja valmistelutkin säätyivät uusiin uomiinsa aivan viimemetreillä. Mieleeni nousevat oman openi sanat: "Olkaa ihan huoleti, maailmankaikkeus kyllä huolehtii siitä, että kursseillenne tulee juuri ne oikeat ihmiset juuri oikeaan aikaan." Kai tähän voisi jo opetella luottamaan...
Kiitos kaikille niille enkeleille, jotka oman ihmisenne paikalle toitte.

Jännä nähdä miten ensi viikko säätyy... Ensi viikolla aloitetaan lakiopinnot. Elämässämme vallitsee paljon lakeja ja sääntöjä, joita meidän on noudatettava, jotta elämä kanssapelaajiemme kanssa sujuisi. Omat sääntönsä on jokaisella meistä niin kotona, koulussa, työpaikalla kuin harrastustenkin parissa.  Se mitä ei kovin usein tule ajatelleeksi on se, että energiankulussakin (sitähän tämä koko elämä loppujen lopuksi on) vallitsee omat lainalaisuutensa. Koska energia seuraa ajatusta, on omilla ajatuksilla siis valtava vaikutus asioitten kulkuun. Uskon, että näitä pelisääntöjä vähän pähkäillessä ja kukin omassa elämässään, omalla tavallaan soveltaessaan, saattaa moni asia saada ihan uuden näkökulman ja moni pulma ehkä myös ratketa. Ainoastaan oivaltamalla jotain ja omia ajatuksiaan säätelemällä!

Henkisten lakien lukuillassa en opeta mitään. Luetaan yhdessä Diana Cooperin Hieman henkisistä laeista-kirjaa ja yritetään yhdessä pohdiskellen avata asiaa niin, että jokainen voisi oivaltaa jotain ja omia ajatuksiaan säätelemällä saada oman elämänsä pelin kulkemaan henkisten lakien mukaan vähän helpommin. Aloitetaan elämän kahdesta ensimmäisestä peruslaista: Niin ylhäällä kuin alhaallakin ja Niin sisällä kuin ulkonakin.

Sama aika ja paikka. Eli tiistai-iltana 10.2. klo: 18.00 studiolla.
Kahvi- ja teepannu on kuumana, ehkä vähän purtavaakin pöydässä.
Varaa aikaa puoli yhdeksään, tai jos ollaan jo viisaita lopetellaan aikaisemmin. Ja jos ei lottovoittoa tällä viikolla minun osalle napsahda (ja eihän se vielä niin tee, kun ei päävoitto ole vielä se tilaamani 15 milliä), illan hinta on se 26 €. 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan oppimaan yhdessä!