Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Taivaanrantani tänä aamuna

Tänä aamuna minä toivoin, että minulla olisi sellainen kamera, joka voisi tallentaa kaiken sen mitä näen, ja jonka avulla voisin näyttää sen sinullekin. Sellaista kameraa ei minulla tänään ole, käytössäni on siis ainoastaan sanat.

Tänä aamuna oli minun taivaanrantani väreinä hyvin kirkasta turkoosia, vähän tummempaa kuin jossain merenrantaesitteissä on kaikkein syvin turkoosi meren sävy. Sen vieressä, saaren takana sama taivaanranta oli kirkkaan vaalean vihreä, sellainen sävy, joka on kevään ihan ensimmäisissä, hentosissa kasvintaimissa. Sen vieressä taivas hehkui kirkkaan punaisena, tummana kirsikkana ja vielä ennenkuin se häipyi metsäisen mäenrinteen taakse, taivaanrannassa hehkui syvä, ihan tulenhehkuinen oranssi. 
Taivaalla oli tummansavunsinisiä, vaaleanpunaisia, vaalean violetteja ja keltaisia pilviä ja taivaan alla levittyvä lumipintainen järvi hehkui näitä kaikkia värejä vaaleanpunaiseen vähän laimentuen.

Niin, sanat eivät todellakaan tähän riitä, eivät minun ainakaan. Mutta kun luet tämän ja jos haluat kaiken sen nähdä, laita silmäsi kiinni, samoin kuin minä tein tallentaessani sen näyn silmiini, sydämeeni ja sieluuni saakka. Yritetään siirtää se kuva sinunkin suljettujen silmiesi eteen...

Voi kun tämä onnistuisi...

Kaunista ja keväistä päivää sinulle!
=) Margitilta