Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

torstai 12. helmikuuta 2015

Ensi viikon kursseista

Tälle viikolle suunnittelemani laki-iltojen aloitus siirretään neljä viikkoa eteenpäin johtuen siitä, että oma kehoni muistuttaa minua nyt omista lainalaisuuksistaan ja pisti minut lepoon. Kun en ymmärtänyt sitä itse tehdä ajoissa ja vapaaehtoisesti, minulle järjestyi siihen ihana tilaisuus yhdessä tämän kevään flunssan kanssa. On muuten tosi kiva kaveri, jos tutustut siihen, älä heti tuomitse sitä, opettamaanhan se jotain on tullut. Minulle se on opettanut kunnioittamaan tätä ihanaa kroppaa sellaisina hetkinä, kun se toimii kivutta ja tasapainoisesti. Ja myös sitä, että ainoastaan täydellisesti hiljentymällä voi mieli vastaanottaa ihania ajatuksia, oivalluksia ja ideoita. Niitä on nimittäin tullut ja paljon. Toivottavasti saan ne kaikki ilmentymään tulevaisuuteenkin. No, ensin tietysti kannattaa toivoa, että muistaisin kaikki nämä ihanat ideani vielä sitten kun olen tervehtynytkin...

Toivottavasti jotain ihanaa on kuitenkin tulossa päin, mutta toistaiseksi kuitenkin pitäydytään entisessä suunnitelmassa. Eli sen mukaan ensi tiistaina 17.2. klo:18.00 aletaan pyörittämään chakrojamme eli aloitetaan väri-illat.
Aloitetaan mustasta maatähdestä. Musta väri sisältää kaikki muut värit ja maatähtichakra toimii perustana kaikille chakroillemme, kaikelle henkiselle kasvullemme. Juntataan ne tikapuut, joita pitkin meidän on tarkoitus lähteä ylöspäin kiipeämään, niin tiukasti maahan, että kipuaminen sujuu turvallisesti, vaivatta ja ennen kaikkea ilolla. Tästä on siis hyvä aloittaa.
Varaa aikaasi rupatteluun ja kahvitteluun puoli yhdeksään saakka ja kurssimaksuksi 26 €.

Toinen ensi viikolla aloitettava kurssi on tarkoitettu kaikille Kuuhulluille tai muuten itsestään ja omasta terveydestään, kodistaan, luonnosta, kasveista ja puutarhasta kiinnostuneille. Palautetaan mieleemme vanhan kansan tietoutta ja ymmärrystä hyödyntää Kuun kiertoa kaikessa tekemisessämme. Torstaina, 19.2. helmikuun uuden kuun päivänä klo:18.00 kerron asiasta enemmän. 
Jutellaan kuun kierrosta ja miten se vaikuttaa meihin ihmisiin ja luontoon. Ajatuksenani on sitten jatkossa, jokaisen kuukauden uuden kuun päivänä tai ainakin hyvin lähellä sitä, pitää ilta, jossa keskitytään tarkemmin aina yhteen aiheeseen kerrallaan. Jokainen voi sitten oman intonsa ja mielenkiintonsa mukaan ottaa osaa joko yhteen tai vaikka kaikkiin Uuden Kuun iltoihin.
Varaa aikaasi rupatteluun ja kahvitteluun puoli yhdeksään saakka ja kurssimaksuksi 26 €.

Molempiin ensi viikon kursseihin liittyen
kysymykset             ja             ilmoittautumiset
Margitille    0400456241   tai    margitkin@luukku.com

Olet sydämellisesti tervetullut yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa!