Olipa mukavaa, että löysit Kuunvärinä-blogini.

Täällä kirjoittelen Kuun väristä ja värinästä, sen vaiheista ja siitä, kuinka se vaikuttaa minuun ja ehkä sinuunkin, joka ikinen päivä. Kuu valaisee minun elämänpolkuani, ehkä sinunkin.

Tämä Äiti Maa, sen kaunis luonto, kivet ja kristallit, kaikki kauniit kasvit tuoksuineen ja värineen, sekä kaikkea elämää ylläpitävät elementit, maa, ilma, tuli ja vesi, ovat myös lähellä sydäntäni, ehkä sinunkin. Niistä tarinoin myös.

Olen siis oman elämänkouluni opiskelija, niinkuin ehkä sinäkin. Opiskelen luonnossa kulkien, hiljaisuutta kuunnellen ja sitä tutkien. Oppaina vierelläni kulkevat oma enkeli ja yksisarvinen, sekä ihanat, iloiset ja kujeilevat luonnonhenget, jotka auttavat ja keventävät kulkuani joka ikinen päivä. Ehkä sinäkin aistit omat oppaasi.

Toivon, että viihdyt blogissani. Tutki ja ota vastaan rakkaudella jakamani pienet ajatuksen siemenet, kuinka sinäkin voit tehdä omasta matkastasi iloisempaa ja helpompaa, joka ikinen päivä.

Muistathan, että kun sinä voit hyvin, kaikki lähelläsi voivat hyvin ja jonain päivänä koko planeettamme voi hyvin.
Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa oman valosi loistaa.
Sen värinä voi olla mikä itse sen haluat olevan.

lauantai 21. helmikuuta 2015

Hepostelua

Ihanaa energiaa on tämä yksisarvisten energia. Niin kepeää ja huoletonta ja ah, niin huumorintajuista. 
Vaatii vähän työtä virittäytyä samalle taajuudelle, mutta nähtävästi eilinen siivousinto, joka puhdisti pölyt pois omista ja vähän toistenkin nurkista auttoi asiaa. Itseasiassa samaa putsausta jatkui vielä yölläkin enkelten opastuksella. Omasta elämästä löytyy yllättäviä kahleita, joista on ihanan vapauttavaa päästää irti enkelten rakkaudellisella tuella.
Olipa mukavaa herätä vapaana uuteen aamuun, aamukahvin valmistumista odotellessa köpötellä koirien kanssa ulkona, jossa tuoksui niin kevät ja istua sitten kaikessa rauhassa aamukahville. Pöydällä odotti yksisarviskirjat ja -kansiot ja -kortit, ajattelin tänään kasailla ensi viikon iltaa yksisarvisista. 

Ihan kirjaimellisesti huvikseni esitin omalle heposelleni kysymyksen, mitä minun tulisi tänään tehdä ja sain päiväni voimalauseeksi:"Teen sitä mikä tyydyttää sieluani." Ja ihan kirjaimellisesti huvikseen hepo-seni laittoi juuri sillä hetkellä radioon soimaan kappaleen, jota en ole ikinä ennen kuullut, enkä tiedä kuka sen esitti, mutta nätisti siinä laulettiin jotain "lapsuuteni valkoisesta puu-hevosesta". Tekivät siis läsnä- olonsa minulle hyvin selväksi nämä sarvipäät tänään. Purskahdin tottakai nauruun ja voisin hyvin väittää, että hirnuivat siinä vieressä.
Yksisarviset rakastavat naurua ja tekevätkin kaikkensa saadakseen meidät nauramaan ja näin korottamaan energiaamme.

Niinpä mielessä on nyt selvänä ensi viikon ja itse asiassa seuraavankin viikon tiistai-iltojen aiheet:

Ensi viikon tiistaina 24.2.2015 jutellaan siis
yksisarvisten energiasta ja luodaan yhteys omaan yksisarviseen.
Aika ja paikka sama.

Seuraavalla viikolla 3.3.2015 on enkelten vuoro.
Jutellaan arkkienkeli Mikaelista ja kuinka enkelit voivat auttaa meitä päästämään irti kaikenlaisista kahleista ja sidoksista, jotka meitä pidättelevät.
Aika ja paikka sama.

Nähdään!